Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

Ποιός είπε ότι σταμάτησα τις βόλτες;;;;;;;;;

Δεν πτοούμε εγώ από κρύο και χιόνια τελικά, σας το λέω με το χέρι στην καρδιά!!!!!(έκανα και στίχο,χαχαχα!).
Το αστείο είναι ότι προχθές το βράδυ, χιόνισε εδώ πάνω, για τα καλά. Αλλά που να καταλάβω εγώ! Εχθές, είχα κανονίσει εκδρομή για την Νέα Καρβάλη του Νομού Καβάλας. Τι κουραμπιέδες και μελομακάρονα; Πάνε τα Χριστούγεννα.... Δεν πήγα για αυτό το λόγο εκεί! 
Εχθές ήταν του Αγίου Γρηγορίου, καλέ! Υπάρχει ο ναός του Αγίου, με το Ιερό Λείψανο και πήγα να προσκηνίσω. Χρειάζετε και αυτό καμιά φορά, βοηθάει πολύ. 
Φυσικά, υπήρχε και το ανάλογο πανηγύρι, με όλα τα γνωστά..... Παιχνίδια, γλυκά, ρούχα, παπούτσια........... αλλά το μόνο που αγόρασα ήταν τσουρέκια!!!!! Δεν έχετε δει τέτοια πουθενά, σας διαβεβαιώ, ούτε και έχετε φάει. Στην τρίτη φωτογραφία, σας έχω πειστήρια....... Οκτώ πήρα η αθεόφοβη.....Το βράδυ γύρισα σπίτι..... αφού είχα πάει στο Κεφαλάρι για πέστροφα.... Ποιάς Αθήνας; Του νομού Δράμας... αλλά για αυτό, θα μιλήσουμε άλλη φορά!!!!!

Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

Ένα όμορφο βραβείο!!!!

Είχα πολύ καιρό να πάρω ένα τέτοιο όμορφο δωράκι! Η γλυκιά μου, η
μου το χάρισε και την ευχαριστώ πάρα πολύ! Οι κανόνες είναι οι γνωστοί. Το δίνεις σε δέκα φίλους και αυτοί σε άλλους δέκα κ.ο.κ.
Αλλά βρε παιδιά...... εγώ δεν μπορώ να διαλέξω μόνο δέκα.... τι να κάνω; 
Θα το δώσω σε όλους ανεξαιρέτως. Επομένως, όποιος μπαίνει και βλέπει την ανάρτηση, να το πάρει. Με όλη μου την αγάπη και την εκτίμηση, για όσα μου δώσατε μέχρι τώρα και στις χαρές μου και στις λύπες μου!!!!

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

Και η τελευταία ανάρτηση, όσο αφορά το ταξίδι στην Νέα Υόρκη!

Ανακουφιστήκατε που είδατε τελευταία, αλλά εννοώ για το ταξίδι! Εδώ θα είμαι, τουλάχιστον για αρκετό καιρό ακόμη. Μου αρέσει αυτή η γειτονιά και δεν θέλω να μετακομίσω......
Τώρα, πίσω στο θέμα μας.....
 Αυτή η άποψη είναι, τι ακριβώς βλέπεις, βγαίνοντας από την Δημόσια Βιβλιοθήκη, της Νέας Υόρκης.
 Η είσοδος είναι εντυπωσιακή, αλλά και μέσα όλα  είναι από μάρμαρο. Πραγματικά είναι τεράστια. Τι λόγο είχε η Κάρυ(ο γλυκός μου, ο συμβίος, για να εκνευρίσει την φιλενάδα μου, επιμένει να λέει την Κάρυ.... Κέλλυ.....), να θέλει να παντρευτεί εκεί μέσα, είναι απορίας άξιο!
 
Επειδή, ποτέ δεν το είδα, μου λύνετε μια απορία; Αυτή είναι η σκάλα που αυτή κατέβηκε, με την μπουκάλα(ωωχ συγγνώμη,  τα λουλούδια ήθελα να πω) στο χέρι;
 Ε, ναι, αυτός είναι ο λόγος που ονομάζεται βιβλιοθήκη!!!!  Εδώ είναι ο τομέας της Ιστορίας και Γενεαλογίας.


 1.000.000 αστυνομικοί, για την Times Square, για να μην γίνουν επεισόδια..... Έπηξε το μάτι μας στους μπάτσους......

Και το άγαλμα της Ελευθερίας, να στέκει εκεί, σαν να σε χαιρετά. Πήγαμε απόγευμα και δεν μπόρεσα να βγάλω πολύ καλές φωτογραφίες.

 Αυτό είναι το νησί Ellis. Στρατιές ανθρώπων πέρασαν το κατώφλι του, για ένα καλύτερο μέλλον. Η είσοδος, για τον "Παράδεισο". Εκεί υπάρχει υπολογιστής, που του δίνεις το όνομά σου και θα δεις αν ποτέ, κάποιος συγγενείς σου, επισκέφτηκε την Αμερική. Φακελωμένα και τα μυρμήγκια στην Σαχάρα είναι εκεί μέσα......

 Σαν κάρτ ποστάλ..... Τα χρώματα είναι φανταστικά. Νόμιζα ότι έβλεπα  φόντο από το ξεκίνημα  ταινίας.....
Και από εδώ και μετά τελειώνει το ταξίδι στην Αμερική και την Νέα Υόρκη. JFK και επιστροφή στα πάτρια εδάφη.  
Όταν, επιτέλους, φτάσαμε πάνω από την Ελλαδίτσα μας, χωρίς να το θέλω, με πήραν τα δάκρυα. Στα πέρατα του κόσμου να πας, σαν αυτή δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!

Να σας πω και το άλλο, το σπουδαίο!!! Όπου και να πήγαμε, σε όποια γωνιά της Νέας Υόρκης και αν βρεθήκαμε, παντού βρήκαμε Έλληνες. Από αστυνομικούς, μέχρι ανθρώπους που πουλάνε στο δρόμο, hot dogs. Η Ελληνική καρδιά, χτυπά στα πέρατα του κόσμου!!!!!!