Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Μα μόνο πέντε?????????

Της Κακομοίρας.... κάθε φορά που τη βλέπω είναι σαν να ήταν η πρώτη φορά και ας ξέρω όλες τις ατάκες απέξω, άλλωστε ποιος δεν τις ξέρει;
Interview with a Vampire... την πρώτη φορά που την είδα προσπαθούσα να καταλάβω ποιος είναι ο πατέρας του Αντώνη, μη γελάτε σας παρακαλώ... Καταρχήν άργησα να τη δω. Την είδα μερικά χρόνια αργότερα από την εποχή που παίχτηκε, σε κλασσικό βίντεο, ξέρετε αυτό με τις κασέτες.... και μου ψιθύριζε ένας φίλος ότι στην ταινία παίζει και ο πατέρας του Αντώνη και έμεινα κάγκελο... Ποιου Αντώνη ο πατέρας ρωτάω και φυσικά ξεράθηκε να γελάει γιατί τόση ώρα μου έλεγε.... Αντόνιο Μπαντέρας.... Βέβαια εγώ την ταινία την έβλεπα για τον Μπράντ Πιτ και τον Τομ Κρουζ, τότε αυτούς ήξερα πιο πολύ! Μαγεύτηκα από την ταινία και την είδα το λιγότερο δέκα φορές από εκεί και μετά.
Θρύλοι του Πάθους... έκλαψα, την ξαναείδα, ξανάκλαψα... και πάει λέγοντας!!!! Να μην κάνω και σας να κλάψετε και βαρεθείτε!
Meet Joe Black... Εντάξει, το παραδέχομαι έχω κόλλημα με τον τύπο. Εξάλλου αγαπημένες είπατε, όχι πιο αξιόλογες....
The Stand...αγαπημένος συγγραφέας!!! Έχω διαβάσει πάρα πολλά βιβλία του και έχω δει τις περισσότερες τους μεταφορές στον κινηματογράφο!!! Δεν έχω λόγια για να περιγράψω τον Stephen King, το μόνο που θα πω είναι ότι για μένα φτιάχνει τα καλύτερα thrillers!!!
Αυτές είναι οι αγαπημένες ταινίες ως προς τον αριθμό που μου ζητήσατε... άσχετα με την πατάτα που έπαθα στην αρχή και με πήρατε οι τρεις σας στο ψιλό(χεχεχεχε)!!!!
Τώρα και γω θα προσκαλέσω με τη σειρά μου όχι κάποιους συγκεκριμένους, αλλά όποιον άλλο θέλει να συμμετέχει στο παιχνίδι!!!

52 σχόλια:

  1. τι πέντε;;;; τι πόσα;;; αυτό θες να μας πεις...διότι δυσκολεύομαι να ακολουθήσω...εκτός και αν εννοείς ταινίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α, βλέπω χτύπησε πρώτος ο Λασπολόγος. Πώς τα καταφέρνει αυτό το παιδί και πετιέται πρώτος σαν την ...., δεν το καταλαβαίνω. Πάντως θα αναγκασθώ να συμφωνήσω μαζί του. Θα παίξεις το παιχνιδάκι κοριτσάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγγνώμη παιδιά παρεξήγηση.... Λυπηθήτε με σας παρακάλώ... Την ώρα που έγραφα τον τίτλο για την ανάρτησή μου, για τις ταινίες πρόκειτε καλά καταλάβατε, κατά λάθος πάτησα έντερ και ανέβηκε ο τίτλος χωρίς να έχω τελειώσει.... και από ότι βλέπω ούτε ξέρω πότε θα ανέβουν όλα τα βιντεάκια!!! Μη βαράτε!!! Με ταχύτητα 2μππς ούτε αύριο δεν θα τελειώσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανέβηκε ο τίτλος χωρίς να έχεις τελειώσει?
    Γέλασα λιγάκι...όχι πολύ....

    Φιλιά πολλά Σταυρούλα μου...χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλησπερα.καλλα που διαβασα το σχολιο σου σταυρουλα και δεν θα πω τιποτα παντως γελασα κι γω λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΕΝΑ-ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΟΝΕΙΡΑ,
    εντάξει θα σε συγχωρήσω και σένα! Τώρα ολοκληρώθηκε!! Να το πω σαν την Πετρούλα: Είμαι η Σταυρούλα και μόλις τελείωσα!!! Καλό βράδυ!!!

    Κύριε Θανάση,
    είναι η δεύτερη φορά που την πατάω έτσι, την πρώτη, δεν πρόλαβε κανένας να το καταλάβει γιατί έκανα την ανάρτηση γρήγορα. Αυτή τη φορά τα βιντεάκια με πρώδωσαν.... Καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΟΚ..
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φωτεινή μου,
    άστα, ρεζίλι έγινα!!! Καληνύχτα!!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για δύο λόγους δεν παραξενεύτηκα, για το πρόβλημα που υπήρχε στην ανάρτησή σου.

    1) Αυτές τις μέρες παίζουμε τις 5 ταινίες άρα το "μόνο 5;" σήμαινε "μόνο 5 ταινίες;"

    2) Την έχω πατήσει και γω από βιασύνη με το enter και μου έχει δημοσιεύσει μόνο τίτλο, ευτυχώς για μικρό χρονικό διάστημα έτσι δεν έγινε αντιληπτό.

    Έτσι κατάλαβα ότι έπρεπε να περιμένω να περάσει λίγη ώρα για να ανεβάσεις κανονικά την ανάρτησή σου,για να την δω, καθώς η συγκεκριμένη απαιτεί και κάποιο χρόνο. :)

    Η συνέντευξη με ένα βρικόλακα, και οι Θρύλοι του πάθους, καταπληκτικές ταινίες.

    Όσο για τις ταινίες και τις σειρές με υπογραφή Stephen King τις έχω δει σχεδόν όλες, είναι μετρ στο είδος του!Το Langolears ήταν η πρώτη ταινία του που είχα δει και μου είχε αρέσει πάρα πολύ, έτσι άρχισα να παρακολουθώ την δουλειά του.

    Καλό βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λύκαινα,
    σε ευχαριστώ, καταρχήν, για την συμπαράστασή σου, να είσαι καλά! Όσο για την ταινία που λες είναι όντως καταπληκτική (Langolears) και ξέρω ότι αυτός ο τίτλος δεν έχει μετάφραση γιατί αυτή τη λέξη, την έφτιαξε ο King. Στην ουσία δεν σημαίνει τίποτα!!! Καληνύχτα και φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα! Σούπερ ταινία η "Συνέντευξη Με Έναν Βρυκόλακα" και πολύ αγαπήμένος μου συγγραφέας ο Stephen King! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα :)
    Άστους Σταυρούλα, μην τους δίνεις σημασία. Άκου εκεί να σε κοροϊδεύουν... Τστς, δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω αυτά τα παιδιά!

    Κούκλος ο Brand, μετρ στο είδος του ο King, αλλά και το 'Της κακομοίρας' ένας χείμαρρος από ατάκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μιχάλη,
    καλησπέρα και σε εσένα!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

    Fri μου,
    τους πήρα χαμπάρι και τους κατάλαβα!!! Γελάγανε με τον πόνο μου!!! Δεν πειράζει εγώ τους συγχωρώ!!!
    Καλά ο Μπραντ Πιτ ήταν τόσο μεγάλο πάθος που είχα φτιάξει κολάζ στο σπίτι.... Αλλά για τον Κινγκ δεν έχω λόγια, η φαντασία αυτού του ανθρώπου είναι απίστευτη... όσο για το Της Κακομοίρας, αξέχαστοι μεγάλοι ηθοποιοί του Ελληνικού κινηματογράφου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πολύ καλές επιλογές...
    νάσαι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. homemade,
    σε ευχαριστώ πολύ! Σε καλώ να παίξεις και συ αν θέλεις, στο παιχνίδι!! Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειδικά για την πρώτη έρχομαι να συμφωνήσω. Κάποιο μαγικό έχει κάνει ο σεναριογράφος και γελάς ακόμη και στην 1000στή προβολή της. Καλησπέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. koptoraptou,
    Καλησπέρα!!! Οι περισσότερες ελληνικές ταινίες, οι κωμικές είναι έτσι, αλλά αυτή σπάει ρεκόρ! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εντάξει ο χατζηχρήστος στο καλύτερό του ρόλο μαζί με αυτή του Ηλία του 16ου. Πολύ ωραίοι και οι βρυκόλακες, σχεδόν όλοι οι γόηδες του χόλυγουντ σε μια ταινία (ο Τζόνι Ντεπ λείπει μόνο. Τις άλλες δεν τις ε΄χω δει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Tyler,
    Καλησπέρα!!! Πάντα σε τέτοιους ρόλους βάζουν γόηδες, γιατί υποτίθεται ότι ο Βρυκόλακας πέρα από το ότι είναι άρχοντας του κακού, πρέπει να σαγινεύει κιόλας... Βλέπεις χολυγουντ είναι αυτό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. A, συγνώμη, θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου και να πω ότι εγώ δεν γελούσα με σένα, το Λασπολόγο κορόιδεψα μόνο!!! Όλες οι ταινίες σου είναι εξαιρετικές. Ο Μπράντ θέλουμε δε θέλουμε είναι Θεός και ας μας τον άρπαξε μέσα από τα χέρια εκεινη η ανορεξικιά αλόγα η Αντζζζζελίνα!!! Θα ξεκινήσω να διαβάζω Κίνγκ από το πρωτότυπο, μου έβαλες το μικρόβιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κοκκινοσκουφίτσα μου,
    μην απολογείσαι!!! Εξακολουθώ να σε συμπαθώ πάρα αυτά!!!! Όσο για τον Μπραντ από ότι διαβάζω δεν τα πάνε καλά με την ακατανόμαστη... γιατί λέει δεν θέλει να τον παντρευτεί κι αυτός είναι έξαλλος μαζί της... οπότε μάλλον θα είναι ελεύθερο το πεδίο σε λίγο καιρό, κάνε υπομονή!!!!!
    Όσο για τον Κινγκ να ξέρεις ότι συνήθως η μεταφορά στον κινηματογράφο δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές, μόνο σε κανένα όνομα, το μόνο έργο του που είναι πολύ διαφορετικό είναι το " ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ". Αυτά τα λίγα!!!! Καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ζίκο και πάλι Ζίκο Σταυρούλα δεν κατάλαβα το λάθος μη σκάς μεταξύ φίλων είσαι.
    καλη σου μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. everything53,
    σε ευχαριστώ καλή μου! Να είσαι καλά, την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιάννη,
    ότι έγινε, έγινε όταν ξεκίνησα να φτιάχνω την ανάρτηση. Έγινα λίγο ρεζίλι, αλλά τέλος καλό όλα καλά!! Σε ευχαριστώ πάντως για την συμπαράσταση και ανταποδίδω!! Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ,
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΜΕ ΥΓΕΙΑ! ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πολύ Μπραντ Πιτ βλέπω...και εγκρίνωωωωω!!!!

    Καλές γιορτές καλή μου!

    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι να κάνω, κόλλημα μεγάλο είναι!!!
    Καλές γιορτές και σε σένα με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. o Brad Pitt έχει και πέντε παιδιά, αν θυμάμαι καλά, τα αναλαμβάνετε; :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τον προτιμώ ως φαντασίωση, γιατί αν μπλέξεις με τον αληθινό και δεν σου αρέσει, τελικά? Είμαστε και τρελές εμείς οι γυναίκες, ποτέ δεν ξέρεις.... τον καλύτερο να έχουμε.... θα του βρούμε κουσούρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. poli kales oi epiloges sou!!to interview 8eiko!!!!

    kali anastasi kai kalo pasxa na exeis me igeia kai boliki agapi!na peraseis iperoxa tis meres ton giorton!filia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ....με υγεία χαρά και ευτυχία
    πέρνα όμορφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιάννη, επίσης, με υγεία!

    Leviathan, ευχαριστώ! Καλή Ανάσταση και συ να περάσεις όμορφα!!! Φιλιά!

    homemade, και σε σένα εύχομαι να περάσεις όμορφα!

    ΚΑΛΉ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χριστός Ανέστη Σταυρούλα μου...σε ευχαριστώ για τις ευχές σου..σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τσιγάρο Κρέας ....

Να διευκρινίσω αρχικά ότι δεν θέλω να επιτεθώ σε κανέναν. Μια σκέψη θέλω να καταθέσω, επειδή τυγχάνει να είμαι και καπνίστρια και ......