Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Ένα βραβείο που δεν ξέρω αν το αξίζω...


Ο γλυκύτατος και αγαπητός Skroutzakos, με τον τρόπο του, μου έδωσε ένα βραβείο που δεν ξέρω αν πραγματικά το αξίζω. Εκείνος το αξίζει και με το παραπάνω!!!Δεν βρίσκω λόγια να τον ευχαριστήσω, αλλά αυτή η κίνηση που έκανε, εμένα μου δείχνει ένα άνθρωπο με ήθος. Ένα παιδί που ξέρει να μοιράζει απλόχερα! Του εύχομαι από καρδιάς να είναι πάντα καλά και δυνατός να ζήσει την ζωή του όμορφα και όπως την έχει φανταστεί.
Και επειδή ο ίδιος έδωσε το μάθημα, εγώ απλά θα ακολουθήσω τα βήματά του και θα το αφιερώσω με τη σειρά μου σε όσους αφήσουν κάποιο σχόλιο χωρίς να ξεχωρίσω κανένα!

7 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια!!!Καλή συνέχεια!!Και γω με το βραβειάκι αυτό ,που μου έδωσαν μέρες νωρίτερα, πήρα μεγάλη χαρά!!Πολλά χαμόγελα,καλό βραδάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Miou-Popofotitsa,
    ευχαριστώ πολύ, καλό απόγευμα και σε σένα και πολλά φιλιά!

    Skroutzako,
    εγώ σε ευχαριστώ!!! Εσύ να είσαι καλά και τυχερός στη ζωή σου! Καλό απόγευμα και σε σένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι το αξίζουν το βραβείο, γιατί όλοι αξίζουν ένα μπράβο. Κάποιος μου είπε πρόσφατα "Το πανεπιστήμιο είναι ο τελευταίος χώρος στη ζωή σου όπου σου λένε μπράβο". Μιας λοιπόν και το πανεπιστήμιο είναι παρελθόν για πολλούς...γιατί να μην χαρούμε με αυτά τα όμορφα βραβεία;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Carina,
    φυσικά και όλοι αξίζουν ένα βραβείο, γιατί όχι... απλά μου ήρθε ξαφνικό, κατάλαβες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σταυρούλα έχει δίκιο η Carina,πολύ σπάνια να σου πούνε μπράβο στην καθημερινή,ρουτινιάρικη ζωή μας.Φχαριστήσου το λοιπόν και καν' το κορνίζα στη μπάρα του μπλογκ,όπως το έκανα και 'γω.Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σταυρούλα,
    σε ευχαριστώ και σένα πολύ! Τις περισσότερες φορές στη ζωή σου παίρνεις πίκρες και όχι βραβεία... ίσως και να έχεται δίκιο τελικά! Την καλημέρα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τσιγάρο Κρέας ....

Να διευκρινίσω αρχικά ότι δεν θέλω να επιτεθώ σε κανέναν. Μια σκέψη θέλω να καταθέσω, επειδή τυγχάνει να είμαι και καπνίστρια και ......