Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Καλό ταξίδι μπαμπά!





Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να σου εκφράσω όλη την ευγνωμοσύνη που νιώθω για όλα όσα μου έδωσες..... Ήξερες όμως....... πόσο πολύ σε αγαπώ!!!! Να είσαι καλά εκεί πάνω που είσαι.... Μου λείπεις πολύ!!!

32 σχόλια:

  1. Σταυρούλα ό,τι αγαπάμε ζει για πάντα μέσα στην καρδιά μας και δεν ''φεύγει'' ποτέ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταυρούλα

    πάνε πάρα πολλά χρόνια που έφυγαν οι δικοί μου.. πάντα τους έχω στην καρδιά μου..

    σε καταλαβαίνω.. σε καταλαβαίνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι άνθρωποι χάνονται μόνο όταν τους ξεχνάμε!
    Να είσαι καλά να τον θυμάσαι!
    Σταυρούλα έχεις και τη συμπαράσταση της Σταυρούλας(Ασχετη),η οποία απουσιάζει αλλά ενημερώθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι και να πώ θα είναι λίγο.
    Δεν έχω χάσει κανέναν από τους γονείς μου.
    Μπορώ να καταλάβω μέχρι ένα βαθμό τον πόνο, την πικρία και την απουσία που αισθάνεσαι γιατί έχω χάσει αγαπημένο μου πρόσωπο που τον αγαπούσα σαν πατέρα μου.
    Έχεις και την δική μου συμπαράσταση.
    Και εάν ποτέ θελήσεις σε κάποιον να μιλήσεις, να ξέρεις ότι θα είμαι εδώ για να σε ακούσω όποτε νοιώσεις εσύ ότι το έχεις ανάγκη.
    Θα είναι κοντά σου σε κάθε σου βήμα, θα το νοιώσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σταυρούλα μου έχασα τον πατέρα μου και μπορώ να καταλάβω απόλυτα πως νοιώθεις...να ξέρεις όμως αυτούς που αγαπάμε και έχουμε στην καρδιά μας δεν τους χάνουμε ποτέ είναι πάντα δίπλα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To Milch εύχεται στον μπαμπά σου καλό ταξίδι και να σε προσέχει από εκεί που είναι τώρα και σε εσένα κουράγιο και δύναμη και να έχεις πάντα μέσα στην καρδιά σου τον μπαμπά σου γιατί το μόνο δεδομένο στην ζωή είναι ο θάνατος και κάποτε θα είμαστε πάλι όλοι μαζί εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η απώλεια τόσο αγαπημένων ανθρώπων δεν επουλώνεται εύκολα... μένει η μνήμη μέσα μας και η μεταβίβαση αυτών που μας δίδαξαν ... την ίδια την ζωή ουσιαστικά... σε όσους ακολουθούν.

    Καλησπέρεςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Strato,
    το ξέρω ότι έτσι είναι, απλά είναι πολύ πολύ πρόσφατο και ακόμα πονάει! Σε ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση!

    Ευρύνοε,
    σε ευχαριστώ πολύ! Μου δίνεις δύναμη για να συνεχίσω....

    zeidoron,
    σε ευχαριστώ πολύ και εσένα και την Σταυρούλα για το κουράγιο που μου δίνετε!

    Savvina,
    γλυκιά μου εύχομαι οι γονείς σου να είναι πάντα καλά και να σε χαίρονται. Δεν είναι απαραίτητο να βρίσκεσαι στην ίδια θέση για να καταλάβεις τον διπλανό σου τι περνάει.... αρκεί να είσαι άνθρωπος με αισθήματα! Σε ευχαριστώ κοριτσάκι για την συμπαράσταση. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη, γιατί στους καλούς ανθρώπους αξίζει η ευτυχία!!!

    Evelina,
    είμαι σίγουρη ότι θα είναι πάντα δίπλα μου, τώρα όμως δεν μπορώ να το καταλάβω.... Ήταν νέος ακόμα.... ήταν ξαφνικό..... Δεν το έχω δεχτεί..... Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι πολύ σημαντικό για μένα που είστε όλοι εδώ και με παρηγορείται.....

    Milch,
    ακριβώς όπως το λες είναι! Τα τελευταία χρόνια της ζωής μου έπαψα να θεωρώ δεδομένα κάποια πράγματα και ειδικά τους ανθρώπους που αγαπώ. Αυτό όμως ήταν τόσο ξαφνικό που μου ήρθε ακριβώς σαν χαστούκι..... Σε ευχαριστώ πολύ που είσαι εδώ!!!

    Οδοιπόρε,
    σίγουρα δεν ξεχνάς ποτέ.... και να θες δεν γίνεται! Όταν σε μεγαλώνουν και έχεις τόσα βιώματα το μόνο σίγουρο είναι ότι τους κουβαλάς όχι μόνο στο DNA σου, αλλά και στον τρόπο που συνεχίζεις να ζεις!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σταυρούλα μου...οι δικοί μας άνθρωποι θα είναι για πάντα στην καρδιά μας...

    Από εμένα μία μεγάλη αγκαλιά και ένα φιλί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έλενα,
    σε ευχαριστώ πολύ, είναι ακριβώς ότι χρειάζομαι αυτή τη στιγμή η αγκαλιά που μου στέλνεις και το φιλί!!! Να είσαι πάντα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κουράγιο και δύναμη...σίγουρα είναι περήφανος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λασπολόγε,
    καλώς όρισες! Σε ευχαριστώ πολύ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να είσαι γερή να τον θυμάσαι! Ασφαλώς θα είναι πάντα δίπλα σου και θα σε καμαρώνει! Τα ραπίσματα της ζωής είναι συχνά δυνατά, όμως έχουμε τεράστια ψυχικά αποθέματα, για να ανταπεξέλθουμε! Έχασα κι εγώ τη μητέρα μου, που έδωσε άνιση μάχη με τον καρκίνο και έκτοτε άλλαξα ριζικά τον τρόπο σκέψης μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. stavroula μου, το μόνο που έχω να σου πω που μου φαίνεται κάπως χρήσιμο, είναι να κλάψεις τον πόνο σου, να τον ξεσπάσεις όσο χρειαστεί. Η απώλεια του γονιού είναι από τα χειρότερα και σκληρότερα πράγματα που μπορούν να συμβούν και αφήνουν πάντα σημάδια. πάρε το χρόνο σου, πένθησέ το, βγάλε τα συναισθήματά σου προς τα έξω και κάποια στιγμή θα έρθει ο χρόνος να σκορπίσει μια γλυκιά αίσθηση πάνω στις αναμνήσεις σου. Και θα δεις πόσα χέρια θα απλωθούν για να σε βοηθήσουν στην πορεία σου. Στηρίξου στους ανθρώπους σου για να σε βγάλουν πέρα. Και ξέρεις ότι όλοι εμείς είμαστε άνθρωποί σου για ό,τι χρειάζεσαι. Να προσέχεις τον εαυτό σου. Και σου εύχομαι γρήγορα να αποκτήσεις ένα γιο και να του δώσεις το όνομά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σταυρούλα όσο ζούμε θυμόμαστε τα αγαπημένα μας πρόσωπα που έφυγαν από κοντά μας και ζούνε για πάντα μέσα μας μέχρι την τελευταία μας ανάσα, έχω βιώσει αυτόν τον πόνο, τα λόγια δεν μου τον μαλάκωσαν, ο χρόνος μόνο τον κάλυψε, όχι γιατί ελαττώθηκε αλλά γιατί έμαθα να ζω με αυτόν σιγά σιγά.
    Είναι μία απώλεια που δεν μπορεί να αντικατασταθεί, αλλά ευτυχώς δεν είσαι μόνη, έχεις ανθρώπους γύρω σου που σ' αγαπούν και τους αγαπάς και συ, συνοδοιπόρους στη ζωή σου, στήριγμά σου, την οικογένειά σου, το δάκρυ είναι γιατρικό αυτήν την ώρα, ξέσπασε και αφέσου στην αγκαλιά τους και μέσα από αυτήν την αγκαλιά πάρε δυνάμεις για ν' αναγεννηθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Jparalias,
    κάπου διάβασα το εξής... "Θεέ μου, μην μου δίνεις ότι μπορώ να αντέξω....".... απλά είναι πολύ νωρίς ακόμα.... σε ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να τον θυμάσαι να χαμογελά και να τον έχεις πάντα στην καρδιά !
    Λυπάμαι πολύ.......
    θυμάμαι την δική μου άσχημη ...στιγμή !
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κοκκινοσκουφίτσα,
    γλυκιά μου! Μακάρι να μπορούσα να ξεσπάσω και να κλάψω, να κλάψω......ΝΑ ΚΛΑΨΩ......
    Ίσως και να μην έχει σημασία.... είναι στον άνθρωπο αυτό. Και μόνο που ξέρω ότι είσαι κοντά μου και με σκέφτεσαι είναι πολύ σημαντικό για μένα... θέλω να το ξέρεις αυτό. Και ναι, προχωράς μπροστά... δεν έχεις και πολλές επιλογές. Δεν είμαι όμως μόνη μου σε αυτό και χαίρομαι που εκτός από τους δικούς μου, έχω και σας που μου δίνεται δύναμη! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ φιλεναδίτσα!!! Έχεις όλη την αγάπη μου!

    Λύκαινα,
    οι συμβουλές σου έρχονται σαν βάλσαμο στην ψυχή μου! Σε ευχαριστώ πολύ και είμαι πραγματικά πολύ τυχερή που σας γνώρισα, έστω και μέσα από τα μπλογκς. Σε αυτές τις στιγμές εκτιμάς τους φίλους σου και εγώ έτσι σας θεωρώ! Σε ευχαριστώ πολύ!

    ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ,
    Σε ευχαριστώ πολύ!!! Όλοι περνάμε κάποτε αυτό το μονοπάτι του πόνου, το θέμα είναι ότι ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος για το σημάδι που αφήνει..... Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σταυρούλα μου,τα λόγια είναι λίγα σε τέτοιες περιστάσεις...Σου στέλνω την αγάπη μου και την συμπαράστασή μου. Φιλί μεγάλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μάτα,
    σε ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σου και τη συμπαράστασή σου... είναι ακριβώς ότι χρειάζομαι αυτή τη στιγμή. Να είσαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τα θερμά μου συλληπητήρια σταυρούλα, πολύ δύσκολο να χάνεις δικό σου άνθρωπο, εύχομαι να αναλάβεις γρήγορα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ.ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ.ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ.ΥΠΟΜΟΝΗ.ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Tyler,
    ευχαριστώ πολύ! Να είσαι καλά εσύ και η οικογένειά σου! Θα προσπαθήσω, πάντως, να κάνω ότι μπορώ.

    Skroutzako γλυκιέ μου,
    σε ευχαριστώ πολύ! Οι λέξεις είναι πράγματι φτωχές, αλλά το ότι είστε κοντά μου αυτό είναι υπέρ αρκετό.... είναι αυτό που χρειάζομαι. Να είσαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλό του ταξίδι Σταυρούλα μου! Ελπίζω να έφυγε ήρεμα...Να ξέρεις ότι εκεί που είναι σε κοιτάζει και σε προστατεύει..αρκεί να τον θυμάστε πάντα με τον πιο όμορφο τρόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Litanie,
    μέσα στη ζωή είναι όλα....

    Carina,
    έτσι ακριβώς έφυγε.... ήρεμα και γρήγορα χωρίς να ταλαιπωρηθεί καθόλου..... Σε ευχαριστώ πολύ, να είσαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να ζήσεις να τον θυμάσαι. Όσο τον θυμάσαι θα ζει. Φιλιά και δύναμη, καλή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Koptoraptou,
    σε ευχαριστώ πολύ! Το σίγουρο είναι ότι δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Τον κουβαλάω έτσι και αλλιώς. Στο ότι είμαι αυτή που είμαι στους γονείς μου το χρωστώ. Να είσαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σταυρούλα, δεν το ήξερα και τώρα που πέρασα να σου κάνω επίσκεψη...ξαφνιάστηκα. Νιώθω ότι τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν αυτό που μπορεί να νιώθεις. Λυπάμαι για το χαμό του, αλλά φαντάζομαι ότι για σένα θα είναι πάντα εκεί - μέσα στην καρδούλα σου και στις σκέψεις σου. Σου εύχομαι να είσαι καλά και να τον έχεις φύλακα άγγελό σου.
    Καλή δύναμη και υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. matriga,
    σε ευχαριστώ για το κουράγιο και τη δύναμη που μου δίνεις! Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καλη σου μερα..
    αυτοί που αγαπάμε πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχνάμε
    …ξέρω τον πόνο της απώλειας τον έχω βίωση και εγώ…

    Ο δικός μου πατέρας έφυγε τρεις του Σεπτέμβρη… είχε γαντζωθεί πάνω στην ζωή και πάλευε ήθελε να ζήσει αγωνίστηκε και νικήθηκε από τον καρκίνο…
    Έκανα και μια ανάρτηση με τις τελευταίες μέρες του τέλος του Αύγουστου….
    Πονώ ακόμη πολύ….
    Η απώλεια είναι τεράστια και μετά από χρόνια….
    Αλλά από εκεί πάνω δεν θέλουν τα δάκρυα μας….

    Να είσαι καλά … και να τον σκέφτεσαι γλυκά….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανεμώνη,
    τη διάβασα την ανάρτηση που είχες κάνει. Δεν απάντησα γιατί δεν ξέρω τι να σου πω. Ξέρω, ότι και να πω, ο πόνος δεν γίνεται πιο μαλακός. Υπάρχουν στιγμές που νομίζω ότι θα πάρω τηλέφωνο στο σπίτι και θα το σηκώσει εκείνος να μου μιλήσει. Μου λείπει πολύ....
    Να είσαι καλά!!!! Σε ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τσιγάρο Κρέας ....

Να διευκρινίσω αρχικά ότι δεν θέλω να επιτεθώ σε κανέναν. Μια σκέψη θέλω να καταθέσω, επειδή τυγχάνει να είμαι και καπνίστρια και ......