Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Όταν κάποιος προσπαθεί να ενταχθεί κάπου, αλλά με τον λάθος τρόπο.

Η Φαίη κοίταξε το ρολόι της. Ήταν θέμα χρόνου να τσακωθούν.  Σε λίγο, θα έσκαγε η βόμβα που είχε βάλει στις δύο φίλες της. Δεν ήταν εύκολο να το κάνει. Ήταν πολύ πιστές η μια απέναντι στην άλλη και θα δυσκολεύοταν να τις ρίξει, αλλά άξιζε να προσπαθήσει και από ότι φαίνεται τα είχε κατάφερει. 
Η Τζένη και η Μάιρα ήταν φίλες τα τελευταία  έξι χρόνια. Η χημεία τους ήταν εξαιρετική, άσχετα που η Μάιρα ήταν αρκετά χρόνια μεγαλύτερη. Κάτι σαν αδελφές ψυχές και η Φαίη δεν το άντεχε αυτό. Η τελευταία είχε μπει στην παρέα τον προηγούμενο χρόνο. Τη δέχτηκαν, γιατί ήταν από τη φύση τους άνθρωποι που θέλουν πάντα να βοηθάνε. Θεώρησαν, λοιπόν, χρέος τους να βοηθήσουν και εκείνη. Ένα κορίτσι μόνο του, από την επαρχία. Ο πατέρας απών και η μάνα να αγωνίζεται να μεγαλώσει μόνη τρία παιδιά.
Δεν μπορούσαν να φανταστούν τι μπορεί να έκρυβε, η Φαίη, κάτω από εκείνο το αγγελικό πρόσωπο, με τα μεγάλα μελιά μάτια. Ειδικά η Τζένη, έδειχνε να τη λατρεύει. Η Μάιρα, πάλι, ήταν λίγο επιφυλακτική. Τα χρόνια και η πείρα την είχαν διδάξει να κρατάει κάποιες αποστάσεις από τους ανθρώπους γενικότερα και να είναι και λίγο καχύποπτη. Δεν είχε ενδώσει, απόλυτα, στον ενθουσιασμό της Τζένης. Υπήρχαν στιγμές που προσπαθούσε να την προειδοποιήσει, αλλά δεν τα κατάφερνε. Άλλες, πάλι, φορές παρασύρονταν και ενέδιδε. Μέχρι εκείνη την μέρα, που επιτέλους, όλα φάνηκαν καθαρά μέσα στο μυαλό της και αποφάσισε να γίνει σκληρή μαζί της. 
«Καλά, δεν το βλέπεις ότι η Φαίη ζηλεύει; Είναι θέμα χρόνου να μας βάλει να σκοτωθούμε!», είπε η Μάιρα.
« Δεν σε πιστεύω!!! Αποκλείεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο!», απάντησε θυμωμένη η Τζένη.
«Και πως εξηγείς εσύ, το γεγονός ότι δεν ήθελε να βοηθήσει, όταν εμείς τη χρειαστήκαμε; Γιατί, όσες φορές έπρεπε να είναι μαζί μας, έβρισκε δικαιολογίες και μετά φανερωνόταν η αλήθεια;;;». «Θυμάσαι, όταν πήγαμε διακοπές, που της δανείσαμε χρήματα για να έρθει μαζί μας και δεν μας τα έδωσε ποτέ; Όλο λέει ότι δεν έχει, αλλά πάει και ψωνίζει συνέχεια και μάλιστα πράγματα πολύ ακριβά.....», είπε αγανακτισμένη η Μάιρα. 
«Δεν είναι για τα χρήματα, ποτέ δεν ήταν, αλλά δεν αντέχω να μας κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα μας!!!», συμπλήρωσε.
«Εντάξει, ας το δεχτώ ότι μέχρι εδώ έχεις δίκιο, τι νομίζεις ότι είναι ικανή να κάνει δηλαδή;», ρώτησε η Τζένη όλο περιέργεια. 
«Σου είπε για τον Στάθη κάτι και σου είπε να μην μου το πεις; Σε εξορκίζω πες μου!!!!», την παρακάλεσε.
Η Τζένη έσκυψε το κεφάλι της και δεν ήθελε να πει τίποτα, αλλά ήταν φίλες πολλά χρόνια για να την αμφισβητήσει. «Ναι, μου είπε, ότι της ρίχτηκε, να μη σου το πω και να προσέχω να μην μου ριχτεί και μένα, γιατί αυτός είναι κάθαρμα και εσύ δεν το έχεις καταλάβει.....», η φωνή της έσβησε.
«Το ΄ξερα!!!! Η σκύλα, εμένα ξέρεις τι μου είπε; Ότι της ρίχτηκε ο Γιάννης, να προσέχω να μην ριχτεί και σε μένα, γιατί είναι κάθαρμα και εσύ δεν το ξέρεις....».
«Και τι θα κάνουμε τώρα;», ρώτησε η Τζένη.
«Μη φοβάσαι, αυτή θα νομίζει ότι εμείς έχουμε μαλώσει μέχρι τώρα και θα έχουμε φάει τις σάρκες μας, αλλά δεν κατάλαβε καλά! Θα πάμε μαζί και ενωμένες, θα την αντιμετωπίσουμε!», απάντησε η Μάιρα.


Υ.Γ. Αυτή η ιστορία είναι φανταστική, ως ένα σημείο...........γιατί η «Μάιρα», δεν άφησε ποτέ τη «Φαίη», να φτάσει σε αυτό το επίπεδο..... Την έβαλε στη θέση της νωρίτερα!

6 σχόλια:

  1. Ευτυχως για εμας τους αντρες..αυτες τις ιντριγκες ιντριγκες μονο γυναικεια μυαλα μπορουν να τις σκαρφιστουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. akantoy,
    η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τη δική σας τετράγωνη λογική! Δεν αναλώνεστε συναισθηματικά!!! Δεν περνάνε όλα από πρίσματα, για να μεγενθύνονται!!!!
    Η αλήθεια είναι ότι κάνω καλύτερη παρέα με τους άντρες παρά με τις γυναίκες. Δεν μου αρέσουν αυτά και αν υποψιαστώ ότι κάτι πάει να γίνει τα κόβω μαχαίρι!!!!
    Την καλημέρα μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σιχαίνομαι αυτά τα γύναια!
    Πως γίνεται μερικές να ψάχνουν τρόπο να καταστρέφουν ψυχές,σχέσεις σπίτια!

    Καλό βράδυ με φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επόμενη στάση
    Next station
    Άγρια ποδαρίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Zoyzoy,
    το θέμα είναι να τα εντοπίζεις έγκαιρα!!!!
    Φιλιά γλυκιά μου πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τσιγάρο Κρέας ....

Να διευκρινίσω αρχικά ότι δεν θέλω να επιτεθώ σε κανέναν. Μια σκέψη θέλω να καταθέσω, επειδή τυγχάνει να είμαι και καπνίστρια και ......