Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΥΠΕΡΒΑΣΗ!

Είμαι άνθρωπος που δεν το βάζω κάτω εύκολα, αλλά ποτέ στη ζωή μου δεν φαντάστηκα ότι θα έκανα την υπέρβαση. Για πολλούς μπορεί να μην είναι, για άλλους να είναι κάτι, που δεν θα έκαναν ποτέ στη ζωή τους....
Εγώ το έκανα! Δεν ξέρω αν θα το ξανακάνω, γιατί η προσγείωση ήταν λίγο ανώμαλη(τη γλύτωσα με μια μελανιά στο γόνατο και ένα ψιλοδιάστρεμα), αλλά ίσως... Αν οι συνθήκες είναι, φυσικά, ευνοϊκές! Λοιπόν σας παρουσιάζω την αφεντιά μου......

Όπως καταλάβατε,  έκανα tadem, δηλαδή πήδηξα από 3200 μέτρα με αλεξίπτωτο, μαζί με τον εκπαιδευτή...... 
Τι λέτε τώρα; Αν το καταδιασκέδασα;;;;
Εντάξει, σε εσάς θα το εκμυστηρευτώ. Μην βγει παραέξω μόνο και γίνω ρεζίλι, καλά; Στην αρχή κατατρόμαξα, αλλά μετά....... ήταν τέλεια!!!!!!!!!
Ήταν ότι πιο επικύνδινο έκανα στη, μέχρι τώρα, συμβατική ζωή μου!!!!! Τι μου επιφυλάσσει ακόμη το μέλλον δεν ξέρω,  ελπίζω όμως να είναι γεμάτο με τόση ένταση και ενθουσιασμό, που είχε και εχθές το μεσημέρι!!!!!

12 σχόλια:

  1. Χριστός και Παναγία!! Είπαμε να κάνεις μια προσπάθεια να μη τα παρατήσεις εδώ μέσα αλλά όχι και να τρέχεις και να πηδάς από τριάμισι χιλιόμετρα ύψος! Μόνο που έβλεπα αυτό πράγμα από το οποίο κρεμιόσουν έκλεινα τα μάτια μου. Πάσχω κι από ακροφοβία!!!
    Τι σου επιφυλάσσει το μέλλον; Μήπως να πας να καταταγείς στις ειδικές δυνάμεις; Ε; χα χα χα
    Αφού το χάρηκες αυτό έχει σημασία. Κάτσε και γράψε μας για τούτη την εμπειρία. ¨Η φτιάξε μια φανταστική ιστορία έχοντας αποκτήσει τα συναισθήματα αυτά.
    Άκου κει! "Πήδησα από 3200 μέτρα!!!" Θα μας κάνεις καρδιακούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστόφορε,
    χαχαχαχα!!!! Εμένα είναι να μην με φτάνεις στα άκρα...... Είδες τι κάνω;;;;;; Έχω υλικό με φωτογραφίες, να σας δείξω, από όλη την αποστολή. Γιατί δεν είναι μόνο τα άλματα. Είναι και ο τόπος που γίνονται και τα άτομα. Βρίσκομαι στη Βουλγαρία από την Πέμπτη το βράδυ. Θα γυρίσω την Κυριακή στην Ελλάδα.
    Την καλησπέρα μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω,πω,τέλεια!Θέλω και'γω και ας μου φύγουν ψιλά χοντρά:))
    Και άμα προσγειωθώ σε κανένα δέντρο τι γίνεται κάνω τον νυχτοκόρακα εκεί πάνω?

    Είναι ωραία να παλεύεις με τις φοβίες σου και να τις νικάς!
    Αντε και ψηλότερα να σε καμαρώσω:))

    Φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς σε βρίσκω Σταυρούλα!
    Βλέπω μοιάζουμε ως προς το δυναμισμό και την τρέλα, αλλά διαφέρουμε ως προς τις επιλογές μας χαχαχαχα. Ας πούμε εγώ ορμώ με φόρα, όποτε είναι να διεκδικήσω το δίκαιο μου ή να παλέψω για κάτι που πιστεύω. Για να καταλάβεις, τα έχω βάλει με το διευθυντή του παιδαγωγικού Ινστιτούτου, και της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, και στη δεύτερη περίπτωση δικαιώθηκα, στην πρώτη απλά είχα την ικανοποίηση ότι τους στρίμωξα αρκετά, σε σημείο που μου έκλεινε ο διευθυντής του παιδαγωγικού συνάντηση και εγώ αρνιόμουν. Το να πέσω όμως από αλεξίπτωτο ΠΟ ΤΕ!!! Μπρρρ, θα έκανα 200 φορές εμετό πριν προσγειωθώ, από την υψοφοβία που με δέρνει χαχαχα. Πώς το έκανες παιδάκι μου; Μπράβο σου πάντως, σε θαυμάζω γι' αυτό!
    Καλό σαββατοκύριακο να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα να περνας φιλη μου και να κανεις οτι σε ευχαριστει.Περιμενουμε φωτογραφιες.Καλη εβδομαδα να εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το να νικά κανείς τους φόβους του είναι πολύ σπουδαίο...ειδικά αυτό...φαντάζομαι την αίσθηση ελευθερίας και ότι άλλο πρόσφερε...να περνάτε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΣΤΑ ΥΨΗ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Zoyzoy,
    καλά είναι να αποφεύγεις δέντρα, παλούκια και όλα αυτά που είναι επικύνδινα να μπουν πουθενά!!χαχαχαχα!!!!
    Πάντως εκτονώθηκα και το ευχαριστήθηκα!!! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!! Φιλιά πολλά πολλά από τη Δράμα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ροδούλα,
    καλά μην νομίζεις.... μέχρι να το κάνω, ούτε που ήξερα ότι μπορούσα. Αν μου έλεγες πριν πολλά χρόνια ότι στα επόμενα χρόνια της ζωής σου θα κάνεις τάντεμ..... θα σου έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω Ποτέ!..... Δεν ήξερα ότι είχα τα κότσια να το κάνω....
    Πάντως να ξέρεις ότι, το ότι έχεις τα κότσια και τα βάζεις με αυτούς που πρέπει και βρίσκεις το δίκιο σου, είναι πολύ σημαντικό!!! Μπράβο σου!!!! Τέτοιους ανθρώπους πρέπει να έχει η Ελλάδα, για να πάει μπροστά!!!! Έχεις την αμέριστη συμπαράστασή μου και την εκτίμισή μου!!!!! Να είσαι πάντα καλά!!!! Καλή εβδομάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Skroutzako,
    γλυκιέ μου!!!! Θα σας τα πω και θα σας τα δείξω όλα, να είσαι σίγουρος!!!!! Φιλιά πολλά πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διονύση,
    προσπαθώ.... πράγματι, να βάζω κάτω τους φόβους μου.... αλλά θα σου πω έναν που δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω το λάθος να τον αντιμετωπίσω.... ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ και εδώ στον νομό έχει πάρα πολλά....... Δεν με βλέπω για γητευτή, ούτε μία στο εκατομμύριο......!!!!!
    χαχαχαχαχα!!!!!
    Την καλησπέρα μου!!!! Καλά να περνάς κι εσύ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aoratos,
    η αλήθεια είναι αυτή. Όταν όμως έφτασα στην ασφάλεια του εδάφους, τότε κατάλαβα τι ήταν αυτό που έκανα! Δεν περιγράφεται. Πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις.....Μετά τρως την κεραμίδα κατακούτελα......
    Την καλησπέρα μου και καλή εβδομάδα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τσιγάρο Κρέας ....

Να διευκρινίσω αρχικά ότι δεν θέλω να επιτεθώ σε κανέναν. Μια σκέψη θέλω να καταθέσω, επειδή τυγχάνει να είμαι και καπνίστρια και ......