Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2009

Εκτός από το χειμώνα αγαπώ και το καλοκαίρι. Αυτό γιατί και οι δύο αυτές εποχές έχουν ακραία καιρικά φαινόμενα. Πολύ κρύο και χιόνια ο χειμώνας, πολύ ζέστη και ήλιο το καλοκαίρι. Εντάξει το παραδέχομαι είμαι και γω γενικότερα άνθρωπος των άκρων... Τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει μέση λύση για μένα. Το ξέρω ότι είναι λάθος αυτό, αλλά εγώ το βιολί μου. Δεν καταλαβαίνω τίποτα... με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να το πληρώνω ακριβά. Έχω μια τάση να βιώνω τις καταστάσεις μέσα από πρίσμα και τη μύγα να την κάνω καμήλα... Το πως επιβίωσα μέχρι τώρα, με αυτά που έχω περάσει, ούτε και εγώ κατάλαβα.
Το ότι γλίτωσα το ψυχιατρείο και τα ψυχοφάρμακα είναι θαύμα. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζομαι εγώ... οι άλλοι που είναι γύρω μου δεν ξέρω τι λένε... ή φοβούνται να πουν! Η μαμά μου, ο μοναδικός ήρωας, λέει ότι πάντα πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό. Τώρα τι ακριβώς εννοεί ποτέ δεν κατάλαβα ακριβώς! Όλα είναι ή μαύρα ή άσπρα γιατί δηλαδή να είναι γκρι και ποιος το είπε ότι εμένα θα έπρεπε να μου αρέσει αυτό το χρώμα; Εμένα μου αρέσει το μοβ, το κόκκινο, το πορτοκαλί, το μαύρο όχι πια επειδή αναγκάστηκα να το φορέσω ένα χρόνο και με έπνιξε (ειδικά το καλοκαίρι έσκασα και από τη ζέστη). Και γιατί δεν μπορεί να είναι δηλαδή όλα ροζ ή μπορντοροδοκόκκινα που λέει και μια κυρία σε ένα κανάλι!!!! Ωραία χρώματα και ζωντανά!!!!!!
Εγώ έτσι θέλω να τα βλέπω!!!!!!!!! Ότι ζω το ζω με πάθος, γιατί πρέπει να τα δω με ουδέτερα χρώματα και να στραγγίξουν όλα τα υπόλοιπα συναισθήματα από μέσα μου; Είμαι ζωντανή και είμαι καλά (χωρίς φάρμακα ακόμα τουλάχιστον)... Λέτε να τα χρειαστώ τελικά;

4 σχόλια:

 1. οφείλεις να παραδέχτεις πάντως πώς το να ζεις με πάθος δε σημαίνει οτι τα βλέπεις όλα άσπρα ή μαύρα...το σημαντικό είναι να μη ζεις σε λάθος ή από λάθος...και σου τα λέει αυτά ένας λάτρης του χειμώνα και των άκρων...

  όχι πολιτικών άκρων όμως...καλημέρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν είναι κακό να ζει κανείς με πάθος! Και θα συμφωνήσω με τον @Λασπολόγο, το πάθος είναι μια χαρά το λάθος είναι το πρόβλημα :)
  Εγώ να σου ευχηθώ να είσαι ζωντανή και καλά και γεμάτη από συναισθήματα!
  Καλήσ σου μέρα :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Λασπολόγε λάθη έκανα αρκετά στη ζωή μου γιατί είμαι και παρορμητική. Είχα ευτυχώς τη δύναμη και τη θέληση να τα διορθώσω και προσπαθώ να μην τα ξανακάνω. Μέχρι τώρα καλά τα πήγα, έμαθα το μάθημά μου και συνεχίζω προσπαθώντας να ζήσω το όνειρό μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Fri σε ευχαριστώ για τις ευχές σου! Να είσαι και συ καλά!!!! Φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή