Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

7 Μυστικά που......

.... εγώ θα σας τα πω..... αλλά απαιτώ να μην τα πείτε σε κανένα!!!!
Τι θα πει γιατί; Δεν μπορείτε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, δηλαδή; Εγώ θα σας βγάλω τα εσώψυχά μου και εσείς θα με κουτσομπολέψετε; Έχω το λόγο σας ότι θα μείνουν μεταξύ μας;........
Εντάξει τότε, ας ξεκινήσω.
1. Ε, ναι λοιπόν. Είμαι 41 χρονών. Τι; Δεν με πιστεύετε; Έχω και ταυτότητα, για όποιον είναι δύσπιστος. Αμέ!!!!! Τώρα πως στο καλό πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω. Πάντως εμένα μου φάνηκε ότι ήταν πολύ γρήγορα......
2. Δεν έχω φράγκο. Αν με γυρίσεις ανάποδα, δεν θα πέσει δραχμούλα... ουπς... σέντσι,  ήθελα να πω. Τα λίγα που  παίρνω κάθε μήνα,  πηγαίνουν στις υποχρεώσεις και δεν μένει σάλιο, ούτε για τσιγάρα. Ναι, δυστυχώς, καπνίζω..... αλλά, έτσι όπως πάνε τα πράγματα, σε λίγο θα καπνίζω δαχτυλάκια. (Κάπου διάβασα, ότι αυτή η κυβέρνηση το κάνει για το καλό μου, για να μην πεθάνω από καρκίνο, λέει! Αχ, πως με προσέχουν!!!! Δεν έχω παράπονο!!!!)
3. Βρίζω σαν λιμενεργάτης.... νταλικέρης.... όπως θέλετε πείτε το. Δεν μπορώ να κρατήσω το ρημάδι μου κλειστό και έτσι και με πειράξει κάποιος, μαύρο φίδι που τον έφαγε. Τι; Σας φαίνομαι καλό κορίτσι, με στόμα να στάζει μέλι; Ναι, τόοοοοσο καλό που έτσι και φτύσω θα ανοίξει κρατήρας. Προσέχω, δε, να μην δαγκώσω τη γλώσσα μου. Τι γιατί; Για να μην πεθάνω από δηλητηρίαση, φυσικά.
4. Είμαι λαίμαργη. Τόσα κιλά έβαλα..... μυαλό δεν έβαλα!!! Όχι στα γλυκά τόσο, όσο στους μεζέδες και τα αλμυρά......... Δεν μπορώ να κάνω πίσω. Έχετε κανένα κόλπο να μου πείτε, όταν βρίσκομαι μπροστά σε λιχουδιές, να μην απλώνω το ξερό μου και να μην καταλήγει εκείνο στο στόμα μου;;;;; (Να κόψω το ξερό μου;;;; Ποιος λέει, αυτές τις  εξυπνάδες, ε;;;;)
5. Κυκλοφορούσα στο σπίτι με τα εσώρουχα, το καλοκαίρι. Δεν το λέω για να σας σκανδαλίσω.  Ζεσταινόμουν η γυναίκα τι να ’κανα;;;; Τι λέτε, καλέ; Όταν ήμουν μόνη μου, φυσικά, με τον συμβίο μου.  Καλά, το μυαλό σας εσάς, πάει μόνο στο πονηρό;;;;; ...... Ντροπή σας!!!! Αυτό που έκανε, όμως, ο γλυκός μου, ένα πρωί, ήταν απαίσιο. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη της κουζίνας και ο πανέξυπνος, άνοιξε την κουρτίνα τέντα, για να βγει στο μπαλκόνι......... Όταν το συνειδητοποίησα, εύχομαι ακόμη να μην ήταν αργά και με είδαν από την απέναντι πολυκατοικία....... Πάντως, μέχρι τώρα, δεν άκουσα σχόλια από τους γείτονες..... Από τότε, μόνο με μπούργκα κυκλοφορώ στο σπίτι μας, πια.
6. Πεθαίνω για κινούμενα σχέδια. Είμαι και διεστραμένη τώρα;;;;; Γιατί παρακαλώ;;;;; Έχουν χρώματα, δεν ξεκατινιάζονται, δεν κουτσομπολεύουν, δεν κατασκοπεύουν, γίνονται λάστιχο, δεν πεθαίνουν ποτέ...... Αυτό ειδικά το τελευταίο είναι που με συναρπάζει, πιο πολύ από όλα...... Τρώνε 100000 ΤΝΤ στα μούτρα και το μόνο που παθαίνουν είναι να γίνονται για μερικά δευτερόλεπτα, μαύρα........ Καταπληκτικό!!!!!!!!!!!! Υπάρχει περίπτωση αυτό να γίνεται και στην πραγματική ζωή;;;;;  Χρειάζομαι ψυχίατρο;;;;;;;;;;;;;;;; Έχετε να προτείνετε κάποιον;;;;;
7. Δεν συμπαθώ τις γάτες. Μην φωνάξετε τώρα όλη τη φιλοζωική, περιμένετε να σας εξηγήσω τι εννοώ. Αμέσως, να με πάρετε από τα μούτρα. Δεν είπα ότι τις μισώ, απλά δεν τις αντέχω. Γιατί;;;;;;; Γιατί είναι πονηρές και ύπουλες. Είναι και καλά χαδιάρες, τις ταΐζεις, τις ποτίζεις, τις φροντίζεις και μόλις γίνει κάτι, σε χαρακώνουν με τα νύχια τους, λες και έφταιγες. Μόνο όταν εκείνες θέλουν....... Εξάλλου, υπάρχει και παιδικό τραύμα. Όταν ήμουν μικρή και είχαμε πάει στο χωριό, η μαμά μου, κατά λάθος, πάτησε την ουρά μιας γάτας του σπιτιού και εκείνη της κατέβασε την γάμπα με τα νύχια της........ Πέντε χρονών παιδάκι ήμουν και το θυμάμαι λες και ήταν χθες. 
Κάποιος μου είπε μια φορά, ότι οι δικτάτορες δεν έχουν ποτέ γάτες, γιατί δεν αντέχουν την ανεξαρτησία τους. Μόνο σκύλους........ Λέτε;;;;;;;;;; Σας φαίνομαι, εγώ, αυταρχικό άτομο;;;;;;;;;;;;; Ποιος σήκωσε κεφάλι;;;;;;; Μέσα γρήγορα!!!!!!!
Όλα αυτά τα μου τα έβαλε οSkroutzakos JKνα τα γράψω, όχι  ότι με πίεσε και ιδιαίτερα ο άνθρωπος, δηλαδή.....
Τώρα πρέπει,  εγώ, να δώσω τη σειρά μου σε κάποιους από εσάς. Άσχετα με αυτούς που θα αναφέρω, μπορεί να παίξει και όποιος άλλος θέλει, εντάξει;

12 σχόλια:

  1. Σταυρούλα μας καλημέρα και καλώς σε βρίσκουμε..
    Η αλήθεια είναι πως μας εξέπληξες βάζοντάς μας στις επιλογές σου!
    Το θέμα είναι πως με την καπετάνισσα είμαστε φόρα
    παρτίδα όπως μας διαβάζεται και δεν ξέρω αν έχουμε να πούμε κάτι που το έχουμε μυστικό πια...
    Παρόλα αυτά θα καλέσω σύσκεψη στη γέφυρα με τη καπετάνισσα και θα δούμε.
    Πάντως όπως και να'χει σε ευχαριστούμε που μας σκέφτηκες.
    Την καλημέρα και την αγάπη μας

    (Σταματήστε να τους Ψηφίζετε.."Φτύστε" τους!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. διάβαζα χθες το βράδυ απο το κινητό τα μυστικά σου και γελούσα σαν το χάχα μόνη μου!
    Το έκοψα τελικά, όταν είδα ότι ο καλός μου με κοιτούσε σαν να είμαι ούφο!!!!!!!!!

    Φιλί Γλυκό και να μην αλλάξεις ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καπετάνιε,
    καλώς βρεθήκαμε!
    Περιμένω την απόφαση του συμβουλίου σας, με αγωνία!
    Έχω σταματήσει γενικότερα να ψηφίζω, γιατί κανείς δεν υπάρχει που να με αντιπροσωπεύει!
    Την καλησπέρα μου!!!! Φιλιά από Δράμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. next_day,
    ξέρεις τι λένε: Ο λύκος το τρίχωμα αλλάζει όχι το χούι.... ααα, θυμήθηκα ακόμη ένα: Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.... Όποιο και να διαλέξεις για μένα, το ίδιο και το αυτό. Η μαμά μου πάντως έπαψε να προσπαθεί εδώ και πολλά πολλά χρόνια να με κάνει «άνθρωπο», κατά τα λεγόμενά της πάντα!
    Την καλησπέρα μου!!!! Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία τα μυστικά σου με το χιούμορ που σε διακρίνει!
    Με τις γάτες μου το χάλασες μόνο!
    Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να τις τιθασεύσεις ότι θέλουν αυτές κάνουν!
    Ωραία πάντως τα μυστικά που μας εκμυστηρεύτηκες:))
    Φιλί θαλασσινό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Zoyzoy,
    δεν εννοώ να μην υπάρχουν γάτες καθόλου. Ίσα ίσα που όταν υπάρχει γάτα τριγύρω, δεν έχεις ποντίκια, κατσαρίδες, φίδια. Καλές είναι για την αυλή. Εξάλλου, όλα τα ζώα τα συμπαθώ, έχω μόνο λίγη αδυναμία στους σκύλους. Φιλιά πολλά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα!!!
    Καλώς σας βρίσκω!!!
    Χαχα...πρώτη ανάρτηση που διάβασα,και ομολογώ γέλασα πολύ!!!!
    Καλό σημάδι αυτό...
    Εύχομαι να σας ακολουθήσω όποτε ευκαιρώ,στο υπέροχο ταξίδι του...blogging!!!
    Φιλιά πολλάαα!!!
    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. eirini,
    χαίρομαι πολύ που θα τα λέμε! Καλώς όρισες! Θα ήθελα να μου απευθύνεσαι στον ενικό..... εκτός αν νομίζεις ότι είμαι πάααρααα πολύ μεγάλη και δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς......χαχαχα!!!
    Την καλημέρα μου!!! Φιλιά πολλά και από μένα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωστε ετσι ε;;;
    Καμια σχεση!!! Αλλιως σε ειχα στο μυαλο μου!
    Ηταν εντονα τα μυστικα σου!!!
    Και αυτο με τις γατες που λες, ειναι σωστο!!!

    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Coula,
    δηλαδή τι εννοείς;;;;;; Μήπως τώρα πρέπει να ανησυχώ;;;;;; Στραπατσάρισα την εικόνα μου;;;;;;; ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!
    χαχαχα! Φιλιά πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το πρώτο σετ μυστικών που διαβάζω και τα βρίσκω όλα σούπερ! (Το κάπνισμα μόνο σιχαίνομαι, αλλά αυτό δεν ήταν επίσημο μυστικό ήταν εμβόλιμο)
    Δεν τις μπορώ κ εγώ τις γάτες, έχω μια μικρή αλεργία. Αύριο έχουμε πάρτυ για τη νέα γάτα της καθηγήτριας (700 δολάρια κόστισε, ξηλώθηκα 30). Θα σας τα πω όταν γυρίσω!
    Καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αμερικλάνε,
    κατάλαβα.... γέλασες κι εσύ με την ψυχή σου, ε;
    Ακριβές οι άτιμες.... Εδώ έχει πολλές αδέσποτες. Δεν έλεγες να σου στείλω μια να γλυτώσεις τα 30 δολλάρια;;;;;
    χαχαχαχα!!!! Φιλιά πολλά από Ελλάδα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τσιγάρο Κρέας ....

Να διευκρινίσω αρχικά ότι δεν θέλω να επιτεθώ σε κανέναν. Μια σκέψη θέλω να καταθέσω, επειδή τυγχάνει να είμαι και καπνίστρια και ......