Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ψάχνοντας στο σκοτάδι. η'

Χρυσές και οι έξι και σφιχταγκαλισμένες. Δεν μπορούσε κανείς να τις χωρίσει, ακόμα, αλλά η μοίρα τους ήταν σκληρή και δεν θα τις άφηνε να συνεχίσουν το αέναο ταξίδι τους στην λήθη. Θα έκοβε την μια και θα την ξεμπρόστιαζε. Θα την έριχνε  με μανία στον χώρο και τον χρόνο και το μυστικό της θα αποκαλύπτονταν. Όλη η γνώση....... Όλο το πάντα......
Ο Βασίλης κοίταγε ψηλά, εκστασιασμένος. Ότι κι αν ήταν αυτό που αντίκριζε, ήταν πανέμορφο. Λαμπύριζε. Στροβιλίζονταν. Άρχισε να αλλάζει χρώματα. Χρυσό, Ασημί, Κόκκινο, Κίτρινο, Λευκό. Ξανά πάλι. Χρυσό...... Έβγαινε μέσα από τα σύννεφα και έφτανε στο έδαφος. Σαν να υπήρχε πάνω από αυτά ένα σκάφος..... ένα ούφο......
«Μας την έπεσαν οι εξωγήινοι;», σκέφτηκε και γέλασε με την ίδια του τη σκέψη.
Και τότε έγινε. Βαθιά στο διάστημα και πέρα από το γνωστό σύμπαν. Ο ήχος εκκωφαντικός, το κύμα σφοδρό.
Η δύναμη της ταλάντωσης παρέσυρε στο πέρασμά της ότι υπήρχε δίπλα της και εκατομμύρια έτη φωτός μακριά από αυτή. Άγνωστοι κόσμοι χάθηκαν. Σύμπαντα διαλύθηκαν και ήταν θέμα χρόνου, όλο αυτό το κακό, να φτάσει και στη γη....
.........

Εξέπεμπαν φως. Αυτό τον καθοδηγούσε μέσα στο σκοτεινό πυκνό δάσος. Οι επιφάνειες έγιναν πιο φωτεινές, δημιουργώντας τρεις ακτίνες. Τρεις ακτίνες που συναντήθηκαν στο κέντρο κι έφτιαξαν μία. Αυτή η μια του χάραξε τον δρόμο για το ξέφωτο.
«Τι ευχάριστη έκπληξη, να είσαι κι εσύ εδώ!», είπε ο Ευδόκιμος στον Βασίλη, μόλις έφτασε εκεί.
Ο Βασίλης δεν τον είχε αντιληφθεί, ως τη στιγμή που του μίλησε. Γύρισε αργά το κεφάλι του προς την κατεύθυνση του Ευδόκιμου.
«Τι σημαίνουν όλα αυτά; Τι είναι αυτό από ’κει πάνω; Τι είναι αυτό που κρατάς;», όλες οι ερωτήσεις με μια ανάσα. Τα ’χε χαμένα. 
«Δεν έχω χρόνο να σου εξηγήσω, τώρα...... Περίμενε να στήσω τους καθρέφτες.....», είπε και τους ακούμπησε απαλά στο έδαφος. 
Η ακτίνα που εξέπεμπαν πριν, χάθηκε όταν ο Ευδόκιμος άνοιξε τους δύο ακριανούς, τόσο όσο χρειάζονταν, για να παγιδεύσει μέσα τους όλο το πλάτος της δέσμης που ήταν μπροστά τους. Μετά,  έκλεινε και τους τρεις λίγες μοίρες, ώστε να βλέπουν ψηλά και απομακρύνθηκε από κοντά τους.
Οριακά πρόλαβε. Η δύναμη από τα τρία κάτοπτρα μείωσε την ταλάντωση και γλύτωσε τα υπόλοιπα σύμπαντα από την καταστροφή. Δεν σταμάτησε, όμως να ξετυλίγεται...... Συνέχισε μέχρι που έφτασε στο έδαφος και αποχωρίστηκε. Όταν έγινε αυτό, οι υπόλοιπες έσβησαν σιγά-σιγά και χάθηκαν ξανά στη λήθη.
Ο Ευδόκιμος και ο Βασίλης παρακολουθούσαν μαγεμένοι, χωρίς να μπορούν να αρθρώσουν λέξη. 
«Ωωω Θεέ μου, αυτή είναι η έκτη διάσταση!!!!!!», είπε ο Ευδόκιμος τελικά, όταν αυτή άρχισε να απλώνεται σαν λεπτή, άυλη, χρυσή κουρτίνα. 
«Η κουρτίνα είναι η Πύλη!», σκέφτηκε.
Οι ρευστές επιφάνειες στα κάτοπτρα, άλλαξαν ξανά υπόσταση. Τώρα είχαν στερεοποιηθεί πάλι, δημιουργώντας ένα επικίνδυνο πεδίο ανάμεσα σε αυτούς και την πύλη. Κάτι που ο Βασίλης αγνοούσε, αλλά όχι και ο Ευδόκιμος. Τώρα ήταν η ευκαιρία του να τον  παγιδεύσει μέσα σε εκείνο το πεδίο και τα κάτοπτρα να τον στείλουν κατευθείαν στην καρδιά της έκτης διάστασης.
Ο Βασίλης γύρισε στον Ευδόκιμο.
«Τι εννοείς όταν λες έκτη διάσταση;»
«Δεν εννοώ τίποτα. Απλά διαπιστώνω....... Μπροστά σου, αγαπητέ μου, εμφανίζεται η έκτη διάσταση, αλλά δεν έχεις την γνώση ... Ούτε την πέμπτη δεν μπόρεσες ..... κι ας βρέθηκες εκεί..... Καλά που σε γύρισα πίσω..... ». 
«Έκτη;;;; Πέμπτη;;;;; Τι λες τώρα;;;;;;» και τότε συνειδητοποίησε.....
«Εσύ;;;; Πως;;;;;».
Ο Ευδόκιμος, κάγχασε.
«Εγώ πως; Πολύ εύκολα..... Με αυτό......», του ’δειξε τον τοκά της ζώνης του. 
Μεταλλικός, παραλληλόγραμμος, μεγαλύτερος από τους κλασσικούς,  με περίεργες εσοχές και σύμβολα. 
«Τι είναι αυτό;», μισόκλεισε τα μάτια του ο Βασίλης.
«Ο συνδετικός κρίκος..... ανάμεσα στους κόσμους...... Ακόμη και τον κόσμο των νεκρών..... Το νεκροταφείο...... μακριά από το νεκροταφείο.....Τέλος πάντων..... Τι νόμιζες δηλαδή, ότι θα σε άφηνα να τα χαλάσεις όλα;».
Ο Βασίλης άρχισε να εκνευρίζετε.
«Εγώ;;;; Φταίω εγώ για κάτι;;;; Από την ημέρα που πάτησες το καταραμένο το πόδι σου, σε αυτόν εδώ τον τόπο, έχασα τον ύπνο μου, την ησυχία μου...... τη ζωή μου και μου λες ότι σου χαλάω και τα σχέδια;;;;;; Περπατάω και δεν ξέρω που βρίσκομαι και που πάω και εσύ ...... εσύ.......», τον πλησίαζε απειλητικά.
Ο Ευδόκιμος έκανε μερικά βήματα μακριά από τον Βασίλη, προς την πύλη. Δεν τον φοβόταν, απλά ήθελε να τον φέρει πιο κοντά στην πηγή της ενέργειας..... Μετά θα τον έσπρωχνε..... και ο Βασίλης θα ταξίδευε στην  άλλη πλευρά.... Τώρα αν θα κατάφερνε να περάσει και να παραμείνει και ζωντανός..... ακόμη καλύτερα..... Αυτό.... θα ήταν σίγουρα.... το καλύτερο.....
.........
Ο Τάκης άκουγε συνομιλία. Δεν έβλεπε τα άτομα, αλλά κάποια στιγμή, ο ένας από τους δύο σήκωσε τον τόνο της φωνής του.
«Αυτός είναι ο Βασίλης...... Τι στον κόρακα; Με ποιον τσακώνεται μέσα στο δάσος;», μουρμούρισε.
Έτρεξε προς την κατεύθυνση που άκουγε τον φίλο του να φωνάζει και ξαφνικά βρέθηκε μπροστά σε ένα απερίγραπτο θέαμα. Στην αρχή έμεινε στήλη άλατος, αλλά ο Βασίλης πλησίαζε επικίνδυνα τον Ευδόκιμο....... Από ένστικτο, με τρεις μεγάλες δρασκελιές βρέθηκε δίπλα στον φίλο του.
«Βασίλη.......».
Ο Βασίλης δεν του έδωσε σημασία. Έφτασε τον Ευδόκιμο, με τις μπουνιές του σφιγμένες, έτοιμος να τον χτυπήσει. Ο Ευδόκιμος, δεν προσπάθησε να προστατευθεί. Ήξερε να αποφεύγει τέτοιου είδους χτυπήματα. Θα ανταπέδιδε με όλη του τη δύναμη μόνο και μόνο για να τον πετάξει μέσα στο πεδίο........ αλλά ο Τάκης, βλέποντας το φίλο του έτοιμο να χτυπήσει μπήκε στη μέση.......  Ο Βασίλης τον έσπρωξε για να απομακρυνθεί.......  Ο Τάκης ξανά μπήκε στη μέση προσπαθώντας να τον γλυτώσει από το μπλέξιμο και ο Βασίλης τον ξανά ’σπρωξε....... και τότε ο Τάκης...... βρέθηκε ανάμεσα στους καθρέφτες και την πύλη, με την έκπληξη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, να αιωρείται...... Για ένα δευτερόλεπτο....... και μετά η πύλη τον ρούφηξε και τον εξαφάνισε. 
«Τάαακκηηηηη.......», αλλά ο Τάκης δεν άκουγε πια......
«Ηλίθιε.....», γρύλισε ο Ευδόκιμος κι έριξε μια μπουνιά στον Βασίλη, σχίζοντας τα χείλη του. 
Ο Βασίλης έπεσε, αλλά σηκώθηκε γρήγορα και ανταπέδωσε την μπουνιά. Βρήκε τον Ευδόκιμο στο αριστερό ζυγωματικό, πετώντας τον μερικά βήματα μακριά. Ο Βασίλης έτρεξε προς το μέρος του και τον αγκάλιασε προσπαθώντας να τον ρίξει κάτω. Τον έριξε και κύλισαν και οι δυο στη λάσπη αγκαλιασμένοι χτυπώντας ο ένας τον άλλο με μανία....... Στην συμπλοκή, ο τοκάς έφυγε από την ζώνη του Ευδόκιμου και βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από τους δυο που πάλευαν. 
Ο Ευδόκιμος, προσπάθησε να ξεκολλήσει από τη λαβή του Βασίλη........ για να τον πάρει πίσω....... Ο Βασίλης δεν τον άφηνε. Τον είχε δει κι εκείνος.....
«Όχι.... δεν θα το ..... πάρεις .....», ήταν πάνω από τον Ευδόκιμο και τον χτύπαγε στο πρόσωπο ....... Μόλις κατάλαβε ότι ο Ευδόκιμος ήταν έτοιμος να λιποθυμήσει, σηκώθηκε κι έτρεξε προς τον τοκά....... Τον άρπαξε..... Ο Ευδόκιμος βρέθηκε πίσω του.......
«Δώσε μου.... αυτό το πράγμα......», καθώς το ’λεγε ..... η μορφή του..... άλλαξε.... 
Τα μάτια του γέμισαν μίσος και ο Βασίλης για πρώτη φορά στη ζωή του τρόμαξε.........
«Όχι......», το ’βαλε στα πόδια. 
Θα προσπαθούσε να τον τραβήξει προς το νεκροταφείο..... Για κάποιο λόγο, αν είχε καταλάβει σωστά, ο Ευδόκιμος δεν ήθελε να πάει προς τα εκεί.......αλλά ο Ευδόκιμος... βρίσκονταν στο κατόπι του....

 
Η ανάσα του έβγαινε κοφτή. Τα πνευμόνια του πονούσαν από την προσπάθεια. Ο ιδρώτας είχε μουσκέψει την μπλούζα και το πάνω μέρος του παντελονιού του. Τα πόδια του είχαν λασπώσει μέσα στα παπούτσια του, αλλά δεν έπρεπε να σταματήσει. Είχε ήδη καλύψει την μεγαλύτερη διαδρομή. Ήταν κοντά. Αν τα παράταγε, θα τον έπιανε και θα χάνονταν, όπως χάθηκε κι ο Τάκης. Τα βήματα πίσω του πλησίαζαν. Έκανε μεγαλύτερη προσπάθεια. Λίγα ακόμη μέτρα. Με ότι του απέμεινε από αντοχή έκανε τις τελευταίες δρασκελιές. Ήταν μέσα. Ήταν επιτέλους ασφαλής. Ακούστηκε μια βρισιά. Κάτι έσπασε. Ένα κλαδί; Κι αμέσως μετά απόλυτη ησυχία. Ο Βασίλης ήταν σκυφτός κι ανάσαινε βαριά. Είχε σωθεί, προσωρινά.
Σήκωσε το κεφάλι του καθώς ανάκτησε την αναπνοή του και κοίταξε γύρω. Μόνο το αμυδρό φως από τα καντηλάκια φαίνονταν μέσα στο σκοτάδι που φώτιζαν ένα μικρό κομμάτι κάθε τάφου. Το παράθυρο της εκκλησίας που βρίσκονταν δεξιά του, φωτίζονταν από την καντήλα που ήταν αναμμένη μέσα, μπροστά από το ιερό. Έσυρε τα βήματά του προς τα εκεί και μπήκε στον ναό. Η μυρωδιά από το λιβάνι χτύπησε τα ρουθούνια του, κάνοντάς τον να νιώσει αγαλλίαση. Το βάρος στην ψυχή του λιγόστευε καθώς προχώραγε. Πήρε ένα κερί και το άναψε κάνοντας τον σταυρό του. 
«Σε ευχαριστώ Θεέ μου απόψε που με γλίτωσες!», ψιθύρισε. Κάθισε σε μια καρέκλα, ακούμπησε στην μπροστινή και προσευχήθηκε. 
Έμεινε εκεί, μέχρι που ξημέρωσε. Δεν ήξερε τι θα έκανε από εδώ και πέρα, αλλά όσο είχε την δύναμη, θα το πάλευε...... για να σώσει τον φίλο του......

24 σχόλια:

  1. Ειδικά αυτό το κεφάλαιο ίσως εγώ το έγραφα διαφορετικά (δεν λέω "καλύτερα", λέω "διαφορετικά", με λίγο πιο "αυστηρή" και λίγο πιο "βαριά" φυσική, να γίνει πιο αληθοφανές) Και φυσικά ένας ειδικότερος από μένα, πάλι αλλιώς το θα το έγραφε, για τον ίδιο λόγο.
    Όπως είναι εύληπτο, διαβάζεται άνετα και πάει μια χαρά. Μου άρεσε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στο κάτω κάτω... όλα αυτά είναι ρευστά, θεωρίες που μένουν να αποδειχθουν. Άλλοι μιλάνε για 6, άλλοι για 11, άλλοι για άλλα νουμερα. Η κάθε θεωρίασ κάτι αποδεικνύει που δεν το αποδεικνύουν οι άλλες αλλά και κάπου κολλά που δεν κολλάνε οι άλλες.

    Δώσε του οιπόν να καταλάβει ! Επιστημονική φαντασία γράφεις, δεν κάνεις διπλωματική διατριβή. Σε ότι υπερβαίνει τις αισθήσεις και τις γνώσεις του απλού αναγνώστη (όχι του ειδικού) γράφε ότι θέλεις. Αν θέλεις η δεύτερη διασταση να τα έχει φτιάξει με την έκτη, ενώ η τρίτη με την πέμπτη χορεύουν τσάμικο... μαγγιά σου !! Επιστημονική Φαντασία σημαίνει "δεν προκαλώ την κοινη νοημοσύνη, και τις μέσες γνώσεις" όπως και "γράφω ελεύθερα μεν αλλά με μία επιστημονικοφανή σοβαροφάνεια". Ε αυτά τα έχεις Σταυρούλα ! και με το παραπάνω !!! Για αυτό σου λέω ! Μια χαρά το πάς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Gip,
      ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερα καλή στη φυσική..... Ούτε τους τύπους θυμάμαι, για να σου πω την αλήθεια μου..... αλλά αυτό με τις διαστάσεις το διάβασα και σε περιοδικά και στο ίντερνετ και μου άρεσε πολύ..... Το ξέρω ότι μιλάνε για έξι, έντεκα και περισσότερες..... κι επειδή οι απλοί άνθρωποι δεν μπορούμε να τις κατανοήσουμε.... είπα να πάρω δύο και να τις παρουσιάσω με τον τρόπο που τις φαντάζομαι εγώ...... Δηλαδή την πέμπτη σαν αντικατοπτρισμό και την έκτη...... θα δεις....... χαχαχαχαχαχα!!!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ και για τα καλά σου λόγια και την ανοχή που δείχνεις που τα έκανα θάλασσα με τη φυσική και τα φυσικά φαινόμενα......... χαχαχαχα!!!!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ πολύ και για τα δύο σχόλια!!!! Να ξέρεις πιο πολύ χαίρομαι με την αλήθεια. Συμφωνώ απόλυτα με το πρώτο σχόλιο. Μερικές φορές σκέφτομαι, ότι όταν είχα την ευκαιρία την κλώτσισα, αλλά επειδή είμαι άνθρωπος που δεν το βάζει εύκολα κάτω, προσπαθώ να αναπληρώσω τα κενά μου τώρα..... όσο με παίρνει δηλαδή..... Κατάλαβες;;;;
      Να είσαι καλά!!!!! Καλό απόγευμα!!!!! Την αγάπη μου!!!!!

      Διαγραφή
    2. Δεν τα έκανες θάλασσα... άντε μία μικρή λιμνούλα... χαχαχα Υπό την έννοια ότι είναι λίγο τραβηγμένο να καταρέουν ολόκληρα συμπαντα και τα υπόλοιπα να μην επηρεάζονται... Και πάλι... για ΛΙΓΟ τραβηγμένο μιλάμε... φαντάσου κάποτε να αποδειχθεί ότι γίνεται...

      Σου είπα... το γλαφυρότατο κείμενο σου ΔΕΝ προσβάλει την μέση κοινή λογική, ούτε καν τον μέσο Φυσικό που διασκεδάζει διαβάζοντας ένα διήγημα επιστημονικής φαντασίας. Εδώ καλή μου φίλη, για αυτά τα θέματα, τίποτα δεν είναι ξεκαθαρισμένο...

      Και πάλι : δεν σου άσκησα κριτική, το καταευχαριστιέμαι και δεν σου χαρίζομαι λέγοντας το. Μόνο αυτό με το "αλλού συντέλεια, εδώ όλα τέλεια" (χαχαχα) μου χτύπησε. Και η ιδέα του αντικατοπτρισμού... ΠΟΛΥ καλή.

      Τώρα... οι τρείς κύριοι με σκουρα κουστούμια και μαύρα γυαλιά που σε παρακολουθούν από ένα βανάκι γεμάτο όργανα... σύμπτωση... μη δίνεις σημασία ! χαχαχα

      Να είσαι καλά !

      Διαγραφή
    3. Gip,
      χαχαχαχαχα..... λες να μου την πέσουν οι ακατονόμαστοι..... και να βρεθώ παγιδευμένη πουθενά..... σε καμιά Αριζόνα;;;;;;; Μόλις τώρα γεννήθηκε μια καινούρια ιδέα στο κεφάλι μου..... με αυτό το βανάκι......
      Είδες τι κάνεις;;;;;
      Σε ευχαριστώ πολύ!!!!! Την καλησπέρα μου!!!!!

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!
    ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ !!!!!
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ!!!!!!!!!ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.....ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΤΑΚΗΣ....
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έφη,
      χάθηκα λίγο, ε;;;;; Άσε φιλενάδα, άρχισαν οι ζέστες και ζαβλάκωσα λίγο.... Δεν μ’ αφήνει ο ήλιος να κατεβάσω ιδέες.... Κάνω να γράψω και αντί να σκέφτομαι βουνά, δάση, διαστάσεις και λοιπά..... βλέπω.... καραβάκια, θάλασσα, φραπέ, ούζο και ψαρομεζέδες......
      Αχ αυτός ο Τάκης...... Πολύ κρίμα βρε παιδί μου, αλλά μου περίσσευε και δεν ήξερα τι να τον κάνω......
      Σε ευχαριστώ, φιλενάδα!!!!!! Να ’σαι καλά!!!! Πολλά πολλά φιλιά και την αγάπη μου!!!!!

      Διαγραφή
  4. Δεν ανησυχώ! Θα βρεθεί ο τρόπος να σωθεί ο Τάκης!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάλι μας έκανες να αγωνιούμε... Σε περιμένω στην έκτη διάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. dimiscon,
      καλή αντάμωση, λοιπόν, σε λίγες μέρες... εκεί!!!
      Την καλησπέρα μου!!!!

      Διαγραφή
  6. Σταυρούλα δεν ξέρω τι λέει ο φίλος μου ο Gip. Εγώ φυσικός δεν είμαι! Εκείνο που έχω να πω είναι ότι παρακολούθησα στην κυριολεξία μια σκηνή από κινηματογραφική ταινία φαντασίας καλογραμμένη και πολύ σασπένς που με κράτησε ακίνητο μέχρι να τελειώσω την ανάγνωση. Για μένα αυτό θα πει απόλαυση διαβάσματος ενός κειμένου.
    Τώρα βέβαια χάσαμε τον Τάκη, που να πάρει η ευχή! Είμαι περίεργος να δω πως θα το ξαναγυρίσεις πίσω!
    Προχώρα Σταυρούκα γιατί θα μας σκάσεις! χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σταυρούλα ήθελα να γράψω όχι Στραυρούκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστόφορε,
      τον Τάκη.... τώρα αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα.... αλλά κάτι έχω στο μυαλό μου.....
      Θα σου πω κάτι που το συνειδητοποίησα μόλις χθες.... αυτοί οι άνθρωποι που είναι αποκύημα της φαντασίας μου φυσικά.... στηρίζουν σε μένα τις τύχες τους...... Από τη μια είναι αστείο..... από την άλλη μου κάνει πολύ .... τραγικό.....
      Δημιουργείς χαρακτήρες και αποφασίζεις εσύ αν θα ζήσουν, αν θα αγαπήσουν, αν θα πληγωθούν..... ακόμη κι αν θα φάνε ή θα πιούν νερό...... (Πάει το ’χασα, ε;;;;).....
      Σε ευχαριστώ ακόμη μια φορά!!!! Να είσαι καλά!!! Την καλησπέρα μου και την αγάπη μου!!!!!

      Διαγραφή
  8. Πολύ ωραίο με αρκετή πλοκή!Τώρα κάπου χάθηκα μέσα στις διαστάσεις και τα κάτοπτρα αλλά μη δίνεις σημασία στον προσανατολισμό έχω ένα θεματάκι:))

    Αυτό ο τοκάς τι είναι??

    Καλά ξεμπερδέματα
    με πολλά ζεστά θαλασσινά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Zoyzoy,
    δεν σε πιστεύω..... Εσύ βγαίνεις με βάρκα και βρίσκεις το δρόμο για τα καλά τα ψάρια και τα όμορφα μέρη..... και λες ότι δεν έχεις καλό προσανατολισμό;;;; χαχαχαχαχαχα!!!!! Με δουλεύεις!!!!!
    Ο τοκάς είναι ο μοριακός μετατροπέας ο οποίος χρειάζεται μερικά κόλπα για να ανοίξει και να δουλέψει......... αλλά δεν θα σου πω τίποτα άλλο.... θα δεις στα επόμενα επισόδια..... χαχαχαχα!!!!
    Αχ, βρε φιλανάδα....38 βαθμούς Κελσίου χτύπησε στη Δράμα σήμερα......
    Φιλιά πολλά πολλά!!!!!! Την αγάπη μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν το Milch σε προσπερνά
    στον δρόμο με κλανίδι
    πρέπει ο κώλος να σιωπά
    να πιάνει ένα στασίδι
    να αναρωτιέτε το γιατί
    ταχύτητα δεν βγάζει
    και το Milch-Käfer κλάνοντας
    τρικλοποδιές του βάζει!

    Το Milch χαείρεται που βρίσκει την αγαπημένη του Σταυρούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Milch,
      τι ευχάριστη έκπληξη!!!!! Μας έλειψες!!!!!! Καλώς όρισες ξανά στο σπιτικό μου!!!!
      Φιλιά πολλά πολλά!!!!!

      Διαγραφή
  11. Λοιπόν να γίνει διαγωνισμός φυσικών να δούμε ποιος θα έγραφε τι για την κατάρρευση των συμπάντων. Εγώ πάλι η άσχετη με την φυσική πιστεύω στην αλληλουχία. Γι' αυτό η μερική κατάρρευση δεν μου φάνηκε απίθανη. Πρόλαβες, ούτως ειπείν πριν καταρρεύσουν τα ... πάντα ΟΛΑ!!!! Αλλά μου έλυσες και το μυστήριο του πρώτου κεφαλαίου με την εξαφάνιση του Τάκη.
    Αλλά πιστεύεις αλήθεια ότι εσύ καθορίζεις τις τύχες των ηρώων σου; Μπα, αυτοί σε τραβάνε εκεί που θέλουν να πάνε. χα χα χα Γι' αυτό πρόσεξε, δεν θα γίνει με μας ότι και με τον Τάκη, και ας έβαλες τους καθρέπτες σου εκεί ψηλά. Σε καταλάβαμε, τα σημαιάκια είναι για να παρασυρθούμε να πλησιάσουμε και να μας στείλεις στην 5η καταρχήν.
    Μοριακός μετατροπέας; Διαθέτεις τέτοιον; Για αφαίρεσε μόρια απο το σωματικό μου λίπος, να δω άσπρη μέρα!!!!
    Όπως κατάλαβες εμένα τουλάχιστον με έχεις επηρεάσει και μιλάω με τους δικούς σου όρους. Λες να φταίει το 40άρι της θερμοκρασίας;
    Περιμένω, πέριμένω τη συνέχεια!!!
    Φιλιά άλλης διάστασης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. marimar,
      ορίστε!!! Με κατάλαβες και με έδωσες στεγνά, έτσι;;;;; Ωραία φίλη είσαι..... Πως θα σας στείλω τώρα εκεί και μετά στην έκτη,ε;;;;
      χαχαχαχα!!!!!!
      Καλά.... Θα άφηνα να χαθεί το δικό μας σύμπαν;;; Τι θα έκανα μετά, χωρίς μπλογκ και αναγνώστες;;;;; Θα μου πεις.... ούτε κοκκαλάκι δεν θα έμενε.... αλλά, λέμε τώρα.....
      Μοριακός μετατροπέας... το νέο θαύμα για να χάσεις κιλά!!!!! Χωρίς δίαιτα, χωρίς λιπαναρρόφηση..... χωρίς κόπο....... ΚΑΙ ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΕΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! Αχ!!!!! Πολύ πονεμένη ιστορία αυτή με το περιττό λίπος.....κιλά.... Δεν βαριέσαι; Την υγειά μας να ’χουμε!!!!
      Καλό απόγευμα!!!! Θα τα πούμε στην έκτη διάσταση, ξανά!!!! Την αγάπη μου!!!!

      Διαγραφή
  12. Έχω εντυπωσιαστεί γειτόνισσα!!! πολλά πολλά μπράβο!!! φιλιά και καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλο Σαββατοκύριακο και καλη ψήφο :) φιλιαααα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Leviathan,
    σε ευχαριστώ πολύ!!!! Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει!!!!
    Καλή εβδομάδα!!!! Μακάρι να γίνει επιτέλους κάτι καλό για την Ελλαδίτσα μας......
    Φιλιά πολλά πολλά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. www.getitcheap.gr
    Κάντε την κράτηση σας τώρα Online ή τηλεφωνικά από το getitcheap.gr και επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές μας.
    http://www.getitcheap.gr/romeo.html
    http://www.getitcheap.gr/fantasia.html
    http://www.getitcheap.gr/thea.html
    http://www.getitcheap.gr/thalassa.html
    http://www.getitcheap.gr/posidonio.html
    http://www.getitcheap.gr/frangelico.html
    http://www.getitcheap.gr/vox.html
    http://www.getitcheap.gr/asteria.html
    http://www.getitcheap.gr/ieraodos.html
    http://www.getitcheap.gr/rex.html
    http://www.getitcheap.gr/diogenis.html
    http://www.getitcheap.gr/fever.html
    http://www.getitcheap.gr/athinon.html
    http://www.getitcheap.gr/wnight.html
    http://www.getitcheap.gr/akrotiri.html
    http://www.getitcheap.gr/akanthus.html
    http://www.getitcheap.gr/bed.html
    http://www.getitcheap.gr/camas.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τσιγάρο Κρέας ....

Να διευκρινίσω αρχικά ότι δεν θέλω να επιτεθώ σε κανέναν. Μια σκέψη θέλω να καταθέσω, επειδή τυγχάνει να είμαι και καπνίστρια και ......