Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Καρναβάλι

Εχθές το πρωί αφήσαμε τη Δράμα και πήγαμε στο καρναβάλι της Ξάνθης. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το κλίμα που επικρατούσε αλλά μπορώ να σας δείξω. Καλή Σαρακοστή σε όλους!!!!











8 σχόλια:

  1. Ωραίο ρεπορτάζ απ' την πανέμορφη Ξάνθη! Μπράβο Σταυρούλα... τη λατρεύω αυτή την πόλη! Είναι πολύ ατμοσφαιρική και ζωντανή, γεμάτη χρώματα και ιστορία.
    Να'σαι καλά και Καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία Κανελλάκη,
      εμένα μου έκανε εντύπωση από την προηγούμενη φορά που πήγα και είδα πράγματι μια πόλη γεμάτη ρυθμό και ζωντάνια..... Μετά βέβαια μου είπε ο αγαπημένος μου, ότι η πόλη έχει πανεπιστήμια και στρατό....... Δηλαδή νέο κόσμο, με όρεξη για τη ζωή έστω κι αν αυτή τώρα, μόνο πίκρες τους δίνει.... Η αλήθεια είναι ότι για λίγο ξεχάστηκα! Νόμιζα ότι όλα είναι και θα μείνουν το ίδιο πολύχρωμα και όμορφα.......
      Δεν βαριέσαι..... Για μερικές ώρες όμως ένιωσα και πάλι Άνθρωπος!!!!!!! Αυτό δεν το αλλάζω για τίποτα στον κόσμο! Σήμερα το πρωί ξύπνησα πιο αισιόδοξη για το αύριο!!!!!
      Καλή Σαρακοστή και σε σένα!!!!! Την αγάπη μου!!!!

      Διαγραφή
  2. Χαίρομαι που βλέπω επιτέλους στον δρόμο συμπολίτες μας, ειδικά νέους...τελικά είναι φανερό..ήμαστε για τα καρναβάλια!!!
    Συγνώμη Σταυρούλα μου, αλλά δεν μπορούσα να μην το πω! Αν θεωρείς άσχημο ή απρεπές το σχόλιό μου, σου επιτρέπω να το σβήσεις..
    Σε φιλώ και χαίρομαι που σε βλέπω εδώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανταίε,
      το σχόλιό σου δεν με προσβάλει ούτε το θεωρώ απρεπές. Έχεις δίκιο να το λες αυτό γιατί τη δεδομένη στιγμή είμαστε μέσα στη φωλιά του λύκου και περιμένουμε να μας κατασπαράξει..... αλλά από την άλλη γιατί να τους κάνεις το χατήρι και να μη γιορτάσεις με τον παραδοσιακό τρόπο αυτές τις ημέρες..... που στο κάτω κάτω άντεξαν τόσους αιώνες..... Κανένας εχθρός κατακτητής ή οποιοσδήποτε άλλος κατάφερε να τα εξαλήψει..... Εγώ μπορεί να απογοητεύομαι μερικές φορές...... αλλά πιστεύω ότι στο τέλος πάλι νικητές θα είμαστε!!!!! Πάντα εμείς δεν τους βάζουμε τα γυαλιά; Ε, κι αυτή τη φορά αυτό θα κάνουμε. Θα αργήσουμε λίγο..... εύχομαι να μην είναι πάλι καμιά τετρακοσαριά χρόνια, μόνο..... αλλά θα τους πετάξουομε από πάνω μας, να είσαι σίγουρος!!!!!
      Την καλησπέρα μου και την αγάπη μου!!!!!

      Διαγραφή
  3. Του....Καρναβαλιού έγινε φέτος σε όλη την Ελλάδα.
    Μα που το βρίσκουμε τόσο κέφι;
    Αν είναι να το διασκεδάζουμε τόσο μήπως να παρακαλέσουμε την τρόικα για άλλο ένα μνημόνιο;
    χα,χα,χα!
    Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xristin,
      δεν το βρήκαμε, καλέ..... είπαμε να πάμε εκεί και να το ψάξουμε μπας και το βρούμε...... γιατί η τρόικα μας πήρε χαμόγελα, χαρά ευτυχία, ηρεμία ..... τα πάντα!!!! Δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα μας έπνιξε.....
      Φιλιά γλυκιά μου!!!! Την καλησπέρα μου!!!!

      Διαγραφή
  4. Καλά είναι και τα καρναβάλια δίνουν τη δυνατότητα να ξεφεύγει λίγο ο νούς απ'την καθημερινότητα και την μιζέρια!
    Υπέροχα,και του χρόνου να'στε καλά να ξαναπάτε!

    Καλό μήνα εύχομαι από αύριο
    χωρίς ψευτιές και υποκρισίες!

    Με πολλά φιλιά ανοιξιάτικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Zoyzoy,
    να είσαι καλά γλυκιά μου!!!!!
    Μακάρι να μην είχαμε όλη αυτή την κατάσταση στον σβέρκο μας..... αλλά τι να πω.....
    Καλό κουράγιο και ας ευχηθούμε ότι κάποτε όλα θα αλλάξουν!!!!!
    Φιλιά από Αθήνα..... που πάλι για άσχημο λόγο κατέβηκα.... Δεν βαριέσαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τσιγάρο Κρέας ....

Να διευκρινίσω αρχικά ότι δεν θέλω να επιτεθώ σε κανέναν. Μια σκέψη θέλω να καταθέσω, επειδή τυγχάνει να είμαι και καπνίστρια και ......