Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

The lover boy.... γ’

Η Δήμητρα έκλεισε το κινητό και κάθισε βαριά στο κρεβάτι της. Ο Τότας θα ξεκινούσε σε κανένα δίωρο για εκεί, για να μείνει μαζί της μερικές μέρες. Του ’χε λείψει και ήθελε να αναπληρώσει το κενό των τελευταίων ημερών. Ωραία! Εκείνη ήθελε να φύγει από το σπίτι των γονιών της μια ώρα αρχύτερα κι εκείνος την καθήλωνε όλο και περισσότερο μέσα σ’ αυτό.  
Καλά λένε ότι είναι πολύ χαζό να δημιουργείς σχέση μέσα από το internet. Όσο επικοινωνούσαν μέσα από αυτό και το τηλέφωνο, όλα έδειχναν μια χαρά. Ο τύπος ήταν καμιά δεκαριά χρόνια και βάλε, μεγαλύτερός της, αλλά είχε φανταστεί ότι, θα μπορούσε να ζήσει μαζί του. Ήταν ανοιχτόμυαλος, πρωτοποριακός, οικονομικά ανεξάρτητος. Δεν θα κόλλαγε στην εμφάνιση και τη διαφορά ηλικίας. Ούτε η πρώτη ήταν ούτε η τελευταία. Αρκεί να είχε την οικονομική άνεση, να κάνει αυτά που της άρεσαν......
Όταν τον είδε να μπαίνει στο μπαρ, εκείνο το μοιραίο βράδυ, πέταξε από την χαρά της. Όλη την νύχτα δεν ξεκόλλησε από δίπλα του, με αποτέλεσμα οι φίλοι του να ξενερώσουν και να φύγουν, χωρίς αυτόν. Το ένα ποτό έφερε το άλλο, μέχρι που τελικά ήπιε τόσο, που δεν έβλεπε την μύτη του. Κάποια στιγμή, λίγο πριν την ανατολή του ήλιου, πλήρωσε τον λογαριασμό, με την προϋπόθεση να γυρίσει στο σπίτι του, αλλά εκείνη δεν τον άφησε. Πήρε τα κλειδιά του και του ανακοίνωσε ότι, δεν είχε να πάει πουθενά, εκτός αν τον πήγαινε η ίδια. Μέσα στην θολούρα του ποτού, δέχτηκε. 
Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη. Με το που έφτασαν εκεί, ο Τότας κατευθύνθηκε στην κρεβατοκάμαρά του, γδύθηκε και κοιμήθηκε αμέσως. Έβγαλε κι εκείνη τα δικά της ρούχα, ξάπλωσε δίπλα του και το πρωί ήταν πολύ εύκολο να πιστέψει ότι θα του έλεγε. Ότι έκαναν σεξ και ότι ήταν ο πρώτος της. 
Κατά την διάρκεια της μέρας, τον λυπήθηκε κανά δυο φορές που τον έβλεπε να υποφέρει και από τον πονοκέφαλο και από αυτά που του ’χε ξεφουρνίσει, αλλά τελικά δεν του αποκάλυψε την αλήθεια. Το σκυλομετάνιωσε, βέβαια..... Όχι την ίδια στιγμή. Λίγους μήνες μετά που γνώρισε τον Χάρη, σε μια βόλτα στην πόλη. Τον κατάξανθο εικοσιδιάχρονο Άδωνη, με το θεϊκό κορμί και τα υπέροχα πράσινα μάτια...... Την επομένη, είχε ραντεβού μαζί του στο καφέ που τον γνώρισε και τώρα ο Τότας της χάλαγε τα σχέδια. 
Έπρεπε να πάρει τηλέφωνο τον Χάρη, για να ακυρώσει το ραντεβού. Σχημάτισε το νούμερο και περίμενε. Στο τρίτο χτύπημα, η βελούδινη φωνή του χάιδεψε το αφτί της.
«Καλώς την! Τι έγινε;».
«Τι να γίνει; Καλά! Εσύ;».
«Καλά! Να μόλις πριν λίγο σε σκεφτόμουν.... που θα σε δω αύριο!».
«Ναι! Γι’ αυτό σε πήρα..... Χάρη.... δεν θα μπορέσω, αύριο.».
«Γιατί;», ακούστηκε εκνευρισμένος.
«Έλα, βρε μωράκι μου, μην κάνεις έτσι..... Αύριο, θα έρθει η θεία μου από την Αθήνα, με τα ξαδέλφια μου. Δεν γίνεται να κατέβω. Πρέπει να ετοιμάσουμε το σπίτι.... που θα κοιμηθούν, τι θα φάνε......».
«Καλά, όλα μόνη σου θα τα κάνεις; Δεν μπορείς να βρεις μια δικαιολογία;;;;», ο εκνευρισμός του, τώρα, ήταν έκδηλος.
«Σε παρακαλώ.... είναι και για μένα το ίδιο δύσκολο, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά!».
«Και πόσο θα μείνουν αυτοί στο σπίτι σου;».
«Εεε.... δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω να είναι για πολύ......».
«Καλά θα κάνουν να φύγουν γρήγορα, γιατί δεν ξέρω κι εγώ τι θα κάνω.... Άντε να μην έρθω εκεί και γίνει χαμός!!!!!».
«Όχι, μην κάνεις καμιά τρέλα! Σου έχω πει πόσο αυστηροί είναι οι γονείς μου........ Σε παρακαλώ!!!!! Λυπήσου με!!!!!».
«Εντάξει! Εντάξει! Αλλά κοίτα κι εσύ να κάνεις κάτι. Δεν γίνεται να σε βλέπω με το σταγονόμετρο. Μου λείπεις, δεν το καταλαβαίνεις;;;;».
«Κι εμένα μου λείπεις! Πάρα πολύ μάλιστα! Κάνε λίγο υπομονή, όμως.....».
«Τι υπομονή να κάνω; Σε βλέπω τρεις φορές την εβδομάδα, για μια δυο ώρες και μου λες να κάνω κι άλλη υπομονή; Με δουλεύεις;».
«Όχι βρε μωρό μου....... Σ’ αγαπώ και σε θέλω όσο κι εσύ, αλλά είπαμε..... να μην τα ξανά λέμε.......», ακούστηκε το κουδούνι της πόρτας.
«Ωωω, σε αφήνω τώρα, ήρθε ο αδελφός μου........ τα λέμε!!!! Γεια!!!!», του έκλεισε το τηλέφωνο πριν προλάβει να της πει κάτι άλλο και το έβαλε στο κομοδίνο της. Ίσιωσε τη φούστα της, τα μαλλιά της και βγήκε από το δωμάτιό της να προϋπαντήσει τον αρραβωνιαστικό της.


.....Η Ρόζα πάρκαρε στην άκρη του δρόμου και βγήκε από το νοικιασμένο αυτοκίνητο.  Κλείδωσε και κατευθύνθηκε προς το μπαράκι που είχε μπουκάρει μερικές μέρες πριν. Ο ήλιος είχε χαθεί από τον ορίζοντα, με αποτέλεσμα το κρύο να είναι πιο τσουχτερό, την δεδομένη στιγμή.  Έσφιξε το παλτό της πιο δυνατά γύρω από το κορμί της, γνωρίζοντας ότι δεν θα κατάφερνε να ζεσταθεί. Τάχυνε το βήμα της για να φτάσει πιο γρήγορα στον προορισμό της. Άνοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα. 
Η ίδια μυρωδιά, της προηγούμενης φοράς, χτύπησε τα ρουθούνια της, κάνοντάς τη να νιώσει αηδία, την οποία κατέπνιξε, με μεγάλη γενναιότητα. Μερικά ποτά ήταν ότι της χρειάζονταν. Προχώρησε προς την μπάρα, αγνοώντας τους θαμώνες που την κοίταζαν με περιέργεια, τράβηξε το σκαμπό και κάθισε. Ο Λόρη, με την ίδια τρισάθλια πετσέτα, σκούπιζε ένα ποτήρι.
«Να είναι το ίδιο;», σκέφτηκε η Ρόζα και σούφρωσε τα χείλη της. Δεν βοηθούσαν τέτοιες σκέψεις. Κούνησε το κεφάλι της για να τις διώξει. Εδώ ήρθε για να πιει και όχι για να κάνει υγειονομικό έλεγχο. Εξάλλου το αλκοόλ, σκότωνε τα μικρόβια. Χαμογέλασε με αυτή την διαπίστωση και κοίταξε τον Λόρη. Εκείνος, άφησε ότι κράταγε και πήγε κοντά της, λίγο συγκρατημένα. Δεν ήξερε τι να περιμένει από αυτή τη γυναίκα, αν και φαίνονταν αρκετά πιο ήρεμη από την τελευταία φορά που την είδε.
«Παρακαλώ;». 
«Δυο μαργαρίτες, σε παρακαλώ.».
«Αμέσως!», της είπε κι απομακρύνθηκε από κοντά της, όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Δεν θα άντεχε να τον ξανά πιάσει από τον γιακά, μπροστά σε τόσο κόσμο. Είχε γίνει ρεζίλι μια φορά δεν χρειάζονταν και δεύτερη. Αυτή η μινιατούρα, ήταν πολύ επικίνδυνη. 
Της σέρβιρε τα ποτά, μαζί με μερικούς ξηρούς καρπούς και απομακρύνθηκε πάλι με τον ίδιο τρόπο. Στην άλλη άκρη του μπαρ, κάθονταν ο Νώντας.  Ο Λόρη είχε πάει σε εκείνον για παραγγελία.
«Ποια είναι αυτή;», ρώτησε τον Λόρη.
«Άστα! Δεν θες να ξέρεις!».
«Πες, ρε! Δεν την έχω ξανά δει εδώ. Ποια είναι;».
«Η λεγάμενη... του Τότα.....».
Ο Νώντας γούρλωσε τα μάτια και την κοίταξε απροκάλυπτα.
«Μην κοιτάς, έτσι, ρε! Αν σε καταλάβει, την έκατσες!!!!».
«Σιγά ρε μεγάλε!!!!! Μια σταλιά κορμάκι.......», αλλά μόλις η Ρόζα ένιωσε το βλέμμα του επάνω της και γύρισε να τον κοιτάξει, κατάπιε την γλώσσα του.
«Ωωω, μεγάλε!!!! Η γυναίκα είναι φωτιά και λαύρα!».
«Σκάσε, σου λέω, μη σε ακούσει....... Ξέρει kick boxing!!!! Μια να φας, δεν θα θες άλλη.....».
Ο Νώντας τον αγνόησε και προχώρησε, παίρνοντας το ποτό του,  προς την κατεύθυνση της Ρόζας. Ο Λόρη δάγκωσε τα χείλη του, από την αγωνία. Θα γινόταν μακελειό στο μαγαζί, το διαισθάνονταν....... αλλά η διαίσθησή του, δεν είχε μαντέψει σωστά. 
Η Ρόζα είχε ήδη πιει και τις δύο μαργαρίτες μέχρι να πάει ο Νώντας δίπλα της. Λίγο η στενογχώρια, λίγο το ότι δεν κατέβαινε μπουκιά από το στόμα της, τα ποτά κατάφεραν να την ζαλίσουν. Έτσι, όταν ο Νώντας κάθισε κοντά της, εκείνη δεν διαμαρτυρήθηκε. 
«Να σε κεράσω ένα ποτό;», τη ρώτησε.
«Και δεν το κερνάς;».
«Λόρη. Πιάσε ένα από αυτό που πίνει η κυρία, σε παρακαλώ!».
Ο Λόρη εκτέλεσε την εντολή αμέσως και χώθηκε στην γωνιά του πάλι.
«Νώντας.», της συστήθηκε.
«Είμαι σίγουρη ότι εγώ δεν χρειάζεται να συστηθώ. Είμαι αρκετά γνωστή στα μέρη σας κι ας μην έχω έρθει ποτέ, έτσι δεν είναι;», τον έστησε στον τοίχο.
«Εντάξει! Νομίζω ότι μου άξιζε! Είσαι η Ρόζα......».
«Ναι, το κορόιδο του κυρίου Τότα.......», του χαμογέλασε θλιμμένα.
«Κοίτα.... δεν αξίζει τον κόπο να το κάνεις αυτό.....».
«Τώρα έχω και τον οίκτο σας; Ωραία!!!!».
«Όχι, δεν είναι έτσι.....».
«Τι δεν είναι; Γιατί ήρθες να με κεράσεις; Για να γελάσεις μαζί μου! Γι’ αυτό δεν ήρθες;», τον κοίταξε με τα μεγάλα μελιά της μάτια.
Ο Νώντας χάθηκε σε αυτό το βλέμμα και κόντεψε να καταπιεί την γλώσσα του.
«Είναι ηλίθιος! Δεν του αξίζει αυτή η γυναίκα!», σκέφτηκε.
«Όχι βέβαια! Σε καμιά περίπτωση! Εγώ.... λίγη παρέα είπα να σου κάνω, που είσαι μόνη σου εδώ......».
«Είδες; Με λυπήθηκες.....».
«Σταμάτα σε παρακαλώ να οικτίρεις τον εαυτό σου. Νομίζω ότι δεν αξίζει να το κάνεις! Εξάλλου, ο Τότας...... είναι.... είναι.....».
«Ακόμη κι εσύ είσαι πολύ κακός ψεύτης. Ο Τότας είναι γουρούνι και εσύ επίσης.......».
«Μην αρχίζεις τους χαρακτηρισμούς, χωρίς να ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις. Τώρα με προσβάλλεις!».
«Συγγνώμη! Έχεις δίκιο! Τι φταις κι εσύ; Άλλος φταίει, άλλος την πληρώνει.».
«Ωραία, τώρα που το ξεκαθαρίσαμε αυτό, μπορούμε να κάνουμε μια καινούρια αρχή; Νώντας.», ξανά συστήθηκε.
«Ρόζα.», του συστήθηκε κι αυτή.
Ο ήλιος έβγαλε δειλά δειλά τις πρώτες ακτίνες από την κορυφή του χιονισμένου βουνού.  Η νέα μέρα έκανε την αναγγελία της. Οι μόνοι που δεν το είχαν πάρει χαμπάρι ήταν οι τρεις θαμώνες του μπαρ. Ο Λόρη που κοιμόταν στην γωνιά του μαγαζιού σε ένα τραπέζι, η Ρόζα και ο Νώντας που δεν είχαν τελειώσει την κουβέντα τους, ακόμη.

30 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! "ΚΑΛΗ" Κ Η ΔΗΜΗΤΡΑ....!!!! ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΓΡΑΜΜΕΝΟ Κ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!! ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Zeta Mp,
    σε ευχαριστώ πολύ, κοριτσάκι!!! Να είσαι καλά!!!!! Πάντως και τα δικά σου τα χεράκια είναι καταπληκτικά!!!!! Φτιάχνεις πολύ πολύ όμορφα πράγματα!!!!! Φιλιά πολλλά πολλά και καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή η συνέχεια αλλά αυτό δεν με παραξενεύει. Το "έχεις" που λένε !

    Μία ιδέα : Όταν αλλάζεις χαρακτήρα, πηγαίνοντας π.χ. από τη Δήμητρα στη Ρόζα, άφηνε καμιά γραμμή κενή, ή βάζε μία γραμμή με τρείς τελείες (...) ανάμεσα. Διευκολύνει λίγο το διάβασμα.

    Άντε να δούμε τη συνέχεια ! Μου έχεις κεντρίσει το ενδιαφέρον ! Τόσο πραγματικοί οι χαρακτήρες σου !
    Σαν να τους έχω γνωρίσει !

    Καλό Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. GiP,
      σε ευχαριστώ πολύ!!!!
      Θα ακολουθήσω την συμβουλή σου. Δεν το ήξερα, τώρα που το γνωρίζω θα το κάνω!
      Σε ευχαριστώ και για τα καλά λόγια! Η βοήθειά που μου προσφέρετε είναι πολύτιμη!
      Την καλησπέρα μου και καλό Σαββατοκύριακο!!!!

      Διαγραφή
  4. Συμφωνώ με τον GiP απολύτως. Και με εντυπωσιάζει πόσο γρήγορα και εντυπωσιακά ωριμάζει η γραφή σου. Ειλικρινά σου λέω ότι νομίζω πως σύντομα θα δούμε κάποιο Best seller σου. Η τεχνική σου στο ζωντάνεμα των χαρακτήρων είναι εξαιρετική. Και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο.
    Για να δούμε λοιπόν τι θα γίνει τώρα με τον Νώντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ,
      τι να πω;;;; Λες να γίνει κάτι τέτοιο;;;; Μη μου λέτε τέτοια και πέρνουν τα μυαλά μου αέρα και αρχίσω και το παίζω και συγγραφέας στα καλά καθούμενα.....χαχαχαχα!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ, πάντως που πιστεύεις σε μένα. Τα λόγια σου είναι πολύ ενθαρρυντικά και με βοηθάνε να γράφω περισσότερο και να προσπαθώ να φτιάχνω χαρακτήρες, καταστάσεις και εικόνες. Αυτό είναι το συμαντικό. Το να μπορώ να εκφραστώ μέσα από κείμενά μου και να γίνομαι κατανοητή. Τώρα για συγγραφέας...... όταν διαβάζω δικά σου κείμενα, βλέπω πόσο λίγη είμαι. Άσε που θέλω πολλά πολλά καρβέλια για να φτάσω σε τέτοιο επίπεδο. Αλλά δεν με πειράζει. Αρκεί που ανοίγετε τον δρόμο να κάνω αυτό που μου αρέσει πολύ!!!!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!! Με πολύ εκτίμηση!!!!!

      Διαγραφή
  5. Αναμένουμε τη συνάντηση με τον Νώντα..
    Σου έχω πει πολλές φορές πόσο μου αρέσει ο τρόπος γραφής σου. Εχεις μέτρο και οι χαρακτήρες σου είναι τόσο έντονα αποτυπωμένοι, που βιώνεις την κάθε στιγμή μαζί τους!

    Να είσαι καλά Σταυρούλα μου!
    Καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιαγιά Αντιγόνη,
    πόσο πολύτιμη είναι και η δική σου γνώμη! Το να γράφω για μένα είναι τρόπος έκφρασης. Επειδή ποτέ στη ζωή μου δεν βίωσα κάτι σε μέτριο τόνο, όλα τα πήρα σε μεγάλες δόσεις και έντονα, ακόμη και τώρα συμβαίνει αυτό, πάντα ήθελα να μπορώ να τα μεταφέρω στο γραπτό λόγο. Το να λες εσύ, που τα κείμενά σου είναι τόσο ανθρώπινα και τόσο αληθινά δοσμένα, ότι το καταφέρνω, για μένα είναι πολύ σημαντικό. Με βοηθάτε να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να σας ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια που μου προφέρετε!!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο!!!!! Με πολύ πολύ αγάπη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ,
      Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα!!!!! Να είσαι καλά!!!!

      Διαγραφή
  8. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες,πολύ ζωντανό κι ενδιαφέρον.
    Αναμένουμε τη συνέχεια...
    Την καλησπέρα μας και την αγάπη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καπετάνιε,
      σε ευχαριστώ πολύ! Είναι πολύ σημαντικές για μένα οι γνώμες σας!!!!
      Την καλησπέρα μου και στους δυο σας, την αγάπη μου και την εκτίμησή μου!!!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!!

      Διαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. ασωτε γιε,
      σε ευχαριστώ πολύ!!!! Χαίρομαι που σου άρεσε!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!!

      Διαγραφή
  10. Εγώ πάλι χάρηκα που την πάτησε ο μάγκας απ΄την μικρή
    καλά τέτοιες γυναίκες θέλουν να τους χορεύουν στο ταψί!
    Πολύ γερά μπήκες να δώ πως θα ξεμπλέξουν όλοι αυτοί:))

    Φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Zoyzoy,
      σιγά μην τον άφηνα έτσι......
      Όσο για το πως θα ξεμπλέξουν..... άστα να πάνε.... ούτε ξέρω.... χαχαχαχα!!!!!
      Πολλά πολλά φιλιά από την Δράμα!!!!!

      Διαγραφή
    2. Πάλι έρχομαι από τους τελευταίους;
      Τι να πω εγώ για το χτίσιμο των χαρακτήρων σου; Για τις απρόσμενες ανατροπές, το καλογραμμένο κείμενο; Μπράβο! Κρατάς το ενδιαφέρον του αναγνώστη αμείωτο.
      Και πραγματικά, από τότε που άρχισα να σε παρακολουθώ, υπάρχει μια ωριμότητα στα γραπτά σου, που είναι ορατή και σε μένα που δεν είμαι ειδήμων. Απλά λατρεύω το διάβασμα λογοτεχνίας.
      Περιμένοντας τη συνέχεια,
      σου στέλνω την αγάπη μου.

      Διαγραφή
    3. marimar,
      σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Η γνώμη σου μετράει για μένα όσο και όλων των ανθρώπων που ασχολούνται μαζί μου και με διαβάζουν. Όταν ξεκίνησα εδώ μέσα ούτε εγώ η ίδια μπορούσα να φανταστώ ότι θα κατάφερνα να κινήσω το ενδιαφέρον σας. Με την πολύτιμη βοήθειά σας προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη. Ξέρεις είναι πολύ σημαντικό. Πραγματοποιήται το όνειρό μου...... Μου αρέσει να γράφω, βέβαια δεν καταφέρνω να φτάσω το επίπεδο του Χριστόφορου, της Γιαγιάς Αντιγόνης, του GiP και κάποιων άλλων που θαυμάζω.... αλλά προσπαθώ.
      Να είσαι καλά!!!!! Τα φιλιά μου και την αγάπη μου!!!! Καλή εβδομάδα!!!!

      Διαγραφή
  11. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
    ΣΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΒΛΕΠΩ! ΠΟΛΥ ΜΠΛΕΞΙΜΟ...Ε; ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διαβασα και την προηγουμενη αναρτηση σου για να συνεχισω εδω τωρα.Πολυ ομορφα!!!Σιγουρα να το αξιοποιησεις αν μπορεις και να το κανεις βιβλιο.
    Να εχεις μια ομορφη εβδομαδα φιλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έφη μου,
    σαλούν δεν θα πει τίποτα!!!!! Ε, μα του άξιζε του αθεόφοβου.....
    Φιλάκια πολλά πολλά και την αγάπη μου!!!! Καλή εβδομάδα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Skoutzako μου, γλυκιέ μου,
    σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!!! Να έχεις κι εσύ μια όμορφη εβδομάδα και όπως λες κι εσύ γεμάτη χαμόγελα!!!! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. stavroula kouklitsa mou!!!
    to The lover boy.... γ’ einai teleio....
    ama ekdoshs h malon otn ekdosis to vivlio sou tha ithela na eixa tn timi na mou upograosis to vivlio sou kai thelw epishs na exw tn timi na einai ena apo ta 5 1a pou tha upograpsis 1a!!!
    auta sou euxome na to ekdoshs,tha ginei ts trelhs,oloi tha agorasoun..
    tsp kalo vradi apo tn panemorfh ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Σκέψεις μου,
      αγαπητέ μου, ένα θα σου πω.... Με τέτοια κρίση που δεν έχουμε λεφτά ούτε για ψωμάκι..... σιγά μην αγοράσουν το βιβλίο μου.....
      Σε ευχαριστώ πάντως που πιστεύεις σε μένα και σου αρέσουν αυτά που γράφω. Αν ποτέ γίνει κάτι τέτοιο(που δεν το πιστεύω) να είσαι σίγουρος ότι θα σου υπογράψω το βιβλίο.....
      Καλά ρε Κωστάκη που έχω κι εσένα και λες ωραία ανέκδοτα.....χαχαχαχαχαχα!!!!! Μετά λες εμένα ψωνάρα.......
      Φιλιά από την Δράμα!!!!!

      Διαγραφή
  16. Παρόλο που το κείμενο είναι μεγαλούτσικο, το διάβασα μέχρι τέλους γιατί όλο και κάτι περίμενα...
    Αυτό είναι "νομίζω" σπάνια ικανότητα , το να κρατάς δηλαδή τον άλλον σε αναμονή. Τα καταφέρνεις νομίζω -κατά την ταπεινή μου άποψη- μια χαρά σε αυτό το είδος της συγγραφής.
    ...οι χαρακτήρες των ηρώων σου ρεαλιστικοί - όπως μου αρέσει...

    Καλή μας εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευ αγωνίζεσθαι,
      ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
      Είναι πολύ σημαντική η απόψή σου για μένα και χαίρομαι που σου άρεσε!
      Την καλησπέρα μου και καλή εβδομάδα!!!!

      Διαγραφή
  17. Σταυρούλα μου επανέρχομαι να σου ζητήσω μια χάρη...
    Δεν βρίσκω το e-mail σου και αν θα ήθελες να μου το στείλεις...
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
    Πολλά φιλιά καλή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαγιά Αντιγόνη,
      stavroulazerva@gmail.com, όπως είναι το όνομα του blog. Φιλιά πολλά πολλά!!!!!

      Διαγραφή
  18. ΑΝΟΊΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ .ΑΝ ΘΈΛΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣ Η ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΊΑ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλώς όρισες!
    Πολύ ευχαρίστως! Την καλησπέρα μου και καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τσιγάρο Κρέας ....

Να διευκρινίσω αρχικά ότι δεν θέλω να επιτεθώ σε κανέναν. Μια σκέψη θέλω να καταθέσω, επειδή τυγχάνει να είμαι και καπνίστρια και ......